Přejít na obsah

honzako

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    50
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky od uživatele honzako

  1. honzako: makáš někde v MB?

    Makal jsem tam do půlky července, nyní sedlám jinou stáj. Jezdím často o víkendu směr HK, Šumperk a taky hledám spřízněnou duši. Asi mám na ostatní smůlu, ale nikoho nepotkávám. Nebo jsem slepej. Ideální je pozvánka na 5.sraz na zadním okně, to se nedá přehlídnout. :D :D :D

  2. cawte. Ja som si zeder dal hned a poviem vam ze podla mna je to zatial naj co vymysleli. Ked ho mas zamknuty tak auto nenastartujes a keby sa to aj napriek tomu podarilo s kolesami nezatocis. Najlepsie je mat kola pred vypnutim motora total vytocene.

     

    Nevím co je na tom pravdy, ale při vytočení kol nadoraz prý dostane servo zabrat při nastartování. Pokud je to často, tak odejde do věčných lovišť.

  3. Zdravím,

    taky se chci pustit do montáže Jumboboxu. Má otázka zní: nebude v kolizi zamykání zpátečky (Construct v manžetě řadičky) a vzduchové vedení? Nerad bych to zjistil až po nákupu a rozebrání. Dík za odpověď

  4. Díky za nákup. Původně to byla jen sondovací návštěva, ale vzhledem k zájmu personálu o zákazníka jsem si na místě koupil plastovou vanu do kufru. Odcházel jsem s dojmem, že tak by měl fungovat vztah prodejce-zákazník. Ještě jednou díky. :palec:

  5. Já mám MR2012, ale neměřil jsem to. Dělám do elektroniky a odpovídal jsem jen z pracovních zkušeností v průmyslové elektronice. (86s=cca5V->30=5V=>OK, 86s=cca12V->30=12V=>OK, 86s=cca5V->30=12V=>????)

     

    Ještě mě napadlo použít tento modul. Jeden z výstupních signálů je "klíček v zapalování"

    Co vy nato?

    http://www.axlelectronics.cz/zabezpeceni-vozidel/prevodnik-can-bus/mcb-01-modul-can-bus-212/

  6. Fungovat to nebude je tam 5 V a jestli ten kontakt chcete pouzit musite to udelat bez zatizeni... podvolantovka to nema rada kdyz ji seberete napeti na vstupu...

     

    Nejsem autoelektrikář, ale já bych se přikláněl ke 12V. Tedy pokud jsou ve spínací skříňce opravdu jen kontakty a jde do ní 12V (sv.30). V tom případě by 5V na výstupu napovídalo přechodovému odporu na kontaktech ve spínačce nebo nadměrnému odběru podvolantovky nebo obojí. Jinak pokračujte v bádání, 86s potřebuji taky na neorigo autoradio, ale mám auto ještě v záruce. :palec:

  7. Tak jsem stahnulprg i aktualizace ETKA 7.3 pres Etka_7.3_Downloader_v1.4(1)

    Uz podruhe je prg instaluje a porad NIC

    Na konci to hodi chybu v nemcine a NIC

     

    Nevite co s tim ??

     

    Byla by možnost napsat sem text chyby? Třeba to něco napoví. Takhle říkáš "Auto nejede, kde je problém".

×
×
  • Vytvořit...