Přejít na obsah

Sepulnation

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    74
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kontakty

  • Skype
    emiliano__zapata

Návštěvy profilu

871 zobrazení profilu

Sepulnation's Achievements

0

Popularita

  1. Sepulnation

    Mapy

    To je fajn.... Asi to tedy nebudu řešit!
  2. Sepulnation

    Mapy

    Aha aha. Aspoň už tedy vím, že mu nemám volat, aby mi poslal origo.... :-) Novým HDD to tedy taky není.... Díky za nové info, i když ne moc pozitivní.... :-) Mám také HW04, FW 4024. A průběh kopírování máš jaký? Stejný jako u mě, tj. kopírování doběhne do konce a pak běží znovu od začátku? Tak jedině, že by to bylo mechanikou...., ale proč ostatní media jdou do Columbuse v pohodě (mapy v8 či jakýkoliv FW).... Kdyby mi jen mechaniku někdo půjčil.... :-)
  3. Sepulnation

    Mapy

    Jakej máš FW a jakou verzi Columbuse? Máš origo HDD? Já jsem ještě chvíli přemýšlel jestli by to nemohlo být kvůli tomu, že jsem do Columbuse narval nový SSD disk, ale to jsem vypustil, pže V8 do columbuse dostanu hned na první pokus. Napiš uživateli Magnum67 kvůli origo mapám.
  4. Sepulnation

    Mapy

    Odkud máš ty mapy? Z netu? Já jsem nejnovější 7894 nebo 7896 do Columbuse nedostal a to jsem vyzkoušel mnoho kopií. Kopírování dojde úplně nakonec a pak jede znovu od začátku. Nepomohlo mi ani přehrání FW, prostě nic. Tak jsem zkopíroval předchozí verzi V8 a vykašlal se na to. Myslím si, že je to tou verzí, co koluje po netu! Chtělo by to zkusit originál, ale na to jsem línej.
  5. Řešil jsem to teď na záruku a bylo mi řečeno, že nový přestavovač vačkové hřídele 10700 + práce.... U mě se to projevuje tak, že jedu třeba 80 na 5 konstantní rychlostí a najednou jakoby vynechá na chvíli motor a auto cukne. Někdy jen jednou, někdy vícekrát. V diagnostice je stále sporadická chyba, tak mi nechtějí dát nový přestavovač. Mám se prý ozvat až mi hned po nastartování zavrčí "bla bla".... nevím jak se to jmenuje.... :-), pak že to začnou řešit! Od té doby už mi to jednou zavrčelo! Kdybych já věděl jak on to nazval.... Vy ale budete určitě vědět! :-)
  6. Asi nikdo, ale divím se! Je to skvělé řešení! Bral bych to hned!
  7. Dal jsi modré 16x51 a ještě si tam vměstnal ještě dalších 10 mm? Já to z auta vyndal asi po 14 dnech, pže jsem z toho byl nervozní! A to jsem to měl bez těch podložek....
  8. Sepulnation

    Přestavba na facelift

    To nevim! :-D Ještě přemýšlím jestli se ty ledky budou chovat přirozeně jako ty mlhovky.... Zda budou pozvolna zhasínat i se rozsvicovat? Aby nějak neblikaly mršky.... :-)
  9. Sepulnation

    Přestavba na facelift

    Nice! Moc díky za info! Patrně do toho půjdu až bude čas. :-) Méně jak 100% nepůjde dát na ty ledky při denním svícení, jo?
  10. Sepulnation

    Přestavba na facelift

    Tak to zní skvěle! Moc děkuju za info! Líbí se mi ten první způsob! Takže šlo by: zapojit ledky, nastavit ameriku - tím pádem budou ledky jako denní a pak po setmění se zapnou xeny a ledky budou normálně corneringovat nebo po zapnutí mlhovek prostě jen svítit? Nemají ledky oproti mlhovkám trošku jiné zapojení? + ty předřadníky se dají sehnat v poho? Moc díky za info, asi do toho půjdu!
  11. Sepulnation

    Přestavba na facelift

    No tak teď mám mlhovky.... Myslel jsem jako kus za kus! Prostě jen vyndat mlhovky a místo nich zapojit ledky beze změn! Prostě jako kdyby tam byly mlhovky. To nebude fungovat?
  12. Sepulnation

    Přestavba na facelift

    Zdravím, mám dotaz.... nevíte, zda by šly kulaté mlhovky u scouta nahradit těma origo ledkama, co se do scouta dávají se zachováním stávající fce mlhovek.... to jest přes den ledky jako denní svícení, po setmění zapnutí xenonů a ledky začnou fungovat corneringově....? To by bylo nice! Doufám, že mi rozumíte.... :-)
  13. S výkonem mohu jen souhlasit! Jede to pěkně, ale co se týče spotřeby, tak to rozhodně nesouhlasím. Scout nebo Yeti 1.8 tsi jsou dle mého největší prasata na spotřebu! :) Zlatý 3.6 fsi!
  14. Já mám dlouhodobě 9,9, ale jezdím převážně Prahu. To občasné cukání při akceleraci (tak 2x týdně) je tedy těmi cívkami? Můžete to být už při najetých 55000? Zítra mi budou ve škodovce na záruku měnit relé v palivovém čerpadlu, tak že bych jim řekl ještě o ty cívky.... ty mi asi nedaj jen tak na záruku, co? :-D Jinak, co ten KN filtr? Pomůže? Alespoň k lepšímu zvuku? :-)
×
×
  • Vytvořit...