Přejít na obsah

2Tall

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

402 zobrazení profilu

2Tall's Achievements

0

Popularita

  1. JJ asi máš pravdu. Víceprvek asi jenom CNG a výkony nad 110kw. A co se týče konstrukce motoru 103kw=110kw. Jestli je tam něco jinak nebo jenom prostě uprava řj. na výkon ;-)
  2. zdravim Vás pánové. Zvažuji také 1,4TSI 110kw, ale nějak jsem nenašel nějaký rozdíl se 103kw. Viceprvkovou nápravu mají asi obě verze. Moc díky
  3. no tak jestli píská myslim, že by to mohlo být ok. Mě taky píská od nevím 1400 ale už prostě od výroby. Je to ale hezký zvuk :-) Za 8tis repas jo. Nestojí už takhle nový turbo? Já bych to houkání potřeboval nějak vyřešit, ale kde začít :-)
  4. hele filtr měněný pravidelně. Nicméně fakt zahouka lehce nad 1100 a do těch 1300rpm pak klasiky pištivý zvuk turba. Nemůže to být způsobeno jenom nějakou netěsností ? Četl jsem, že by to mohlo způsobovat i výfukové potrubí, vlnovec. Nevím. Bohužel teď pro mě, že nejsem ten typ člověka, který jak se řiká přeslechne :-)
  5. ahoj, potřeboval bych poradit s turbem. Mám AGR, 66kw, a v nízkých otáčkách mi začalo houkat turbo cca 1300rpm, v podstatě je to slyšet při rozjezdu, parkování. Má najeto 170tis. Forum jsem projel nicméně na toto téma mi to přijde, že každý říká něco jiného. Nevíte o někom tady z fora, kdo se zabývá problematikou a za kým bych mohl zajet na kontrolu ? Díky moc za rady.
  6. 2Tall

    zadní stěrač OI

    odpovím si sám :-) Krytka na netu k nesehnání, po pár hodinách jsem to prostě vzal, na vrakáči vůbec nic. Vše tedy vyřešil autor za pouhých 280kč :-D asi můj nejdražší plast v takovém množství :-D když jsem stěrač namontoval, dále jsem zjistil že koncovečka hadičky ostřiku je zase jiná než původní :-D vyřešil jsem nožíkem ;-) Shrnutí tedy, výměna stěrače = nové plast rameno + krytka + nová stírací líšta (je do oblouku) a na závěr trocha šikovnosti :) závěr je to hezčí :-)
  7. Zdravim, dávám na svojí OI vkusnější stěrač, ale na novou lištu nemůžu sehnat tu krycí patku na šroub. Nevíte o tom kde objednat ? jedná se o orig původní ramínko a orig lišta přes stěrač. Na SEDAN Obrázek 1 původní = obrázek 2 nová lišta
  8. ja prave vubec nevim, ted jsem se akorat nechal svést v OCT a jízdní projev ze sedadla spolujezdce nebyl špatný. Nicméně i tak jsem si nechal objednat jízdu s tímto motorem jak v OCT tak SII tak jsem hodně zvědav. Hlavně na SII :-)
  9. Zdravim, zajímalo by mne zkoušenosti majitelů Supa s tou 1,6. Jestli vlastně tenhle motor v tomhle autě stojí za zvážení.
  10. Zdravim, mám takový problém, i když je pěkná kosa tak mi auto startuje celkem dobře, ale když už je motor ohřáty na 90, tak potom klidně startuje i 5sec. Někdo mi říkal že je vadná jakási startovací jednotka. Tak by mě zajímalo jestli to může být tím nebo, jak to opravit. Děkuju
×
×
  • Vytvořit...