Přejít na obsah

SLAVEK5

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    17
  • Registrace

  • Poslední návštěva

SLAVEK5's Achievements

0

Popularita

  1. Ahoj pane ,at ti to klapne tak jak nej-----má..děj vědět .
  2. máš aspon nějaký náhled-foto .jak to řešit -díki
  3. dej pokoj----a podívej se raději na tvoje autíčko, --ok.
  4. ok ,a dík za názor--takže jediné co ted mohu udělat jít do Columbusu,tedy zda se podaří sehnat za rozumný peníz i s instalací..
  5. Ok,máš pravdu něco to má do sebe----
  6. Je tu takový, kdo mi udělá předělávku na RS nárazníky ,s komplet matrošem,lak pořeším sám,--předem dík.Olomoucko. Jo díki,chtěl jsem Superba ale po pečlivém zvážení si auto ponechám a raději budu investovat do něj--první co chci udělat tak je - tolik předělávané --RS nárazníky--tímto se ptám zda je tu někdo kdo tohle zařídí,tedy udělá i s matrošem-lak pořeším sám--děkuji předem --Olomoucko,
  7. ano chlape ,mám ji v inzerci,to máš uplnou pravdu.Ale zatím ji vlastním já.OK.
  8. co mi na tomto modelu auta vadí dosti je poměrně velká hlučnost od zadní nápravy-kol,chtěl jsem udělat odhlučnění v kufru,ale nemám čas,třeba to tu na foru nekdo dělá,nevím--tohle jediné chci u auta k jeho dokonalosti,motor je na combík ideál 103 kw ,dobře to táhne a spotřeba ujde,-tedy 1 -dničková octavia -ta jezdila opravdu za4.2 litru nafty-,měl jsem Laurina 81 kw.
  9. Tady--Columbus nepotřebuji-takže výměnu neřeším.
  10. JO a rok v. je konec roku 2007,sedáky zadní má samozřejmě s výhříváním--má plnou výbavu .
  11. Tady jsem našel foto při dovozu auta,takto dovezeno.
  12. Podívej, auto jsem bral osobně venku a mělo 132 najeto tam,servis,zda stočili nevím,ale ted mám 148 t. a vše ok.Tohle používám na delší cesty.
×
×
  • Vytvořit...