Přejít na obsah

vetfol

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele vetfol

  1. stačí vypojit konektor na baterce, nic se nevypíná, nic nesvítí.
  2. Díky, takhle to chápu, zapojím možná max ještě vnitřní osvětlení. Máš u mne mix betonu.
  3. rozlobil, nerozlobil to je jedno, sám vím jaké to je když se podívám do plánu a je mi vše jasné, ale když to vím jen okrajově, tak je mi užitečnější to popsat jako mi to udělal Kajman, díky němu už mi to funguje, není zas takový problém najít + a -, ale v tom schématu se nevyznám a je lepší mi napsat, třeba modrej je na vnitřní světlení a už je mi to jasný. Zpátečku bych neřešil. Jinak moc díky.
  4. Děkuji moc, tohle už jsou pro mne užitečné informace, se kterými se dá pracovat a ne odkaz na schéma, a jak se říká podáš prst a budu chtí celou ruku, je možné popsat ostatní dráty kam vedou, určitě to bude užitečné popřípadě pro ostatní. Mám pod sebou autoelektrikáře, ale ten nám tu dělá mechanizaci a nákladní auta, škodovky tu máme také, ale s tím jezdíme přímo do škoda servisů. Jo a když by jste chtěl někdo poradit z mého oboru budu rád.
  5. Děkuji, tak toto je odpověď bez nějakých zbytečných odkazů a rovná, toto již chápu. Jen pro tvé vysvětlení proč jsem chtěl vědět jen který je + a - tedy barvy, někdo mi zde napsal sz, že stačí pro základní fungování zapojit jen + a -, zpátečka a to ostatní je prý zbytečné. děkuji za radu.
  6. věřím, že to tam je vše popsané, ale já jsem stavař specilalista na lité konstrukce - a těmto schématům nerozumím a nevím kde to vyčíst, nechápu proč si ze mně děláš legraci /nebo o co jde/ a neporadíš, tedy neodpovíš na co se ptám. Pravděpodobně kdybych ti úkázal nějaký plán ve kterém se vyznám mohl bych ti dávat podobné odpovědi jako ty dáváš mně, ale to je tvá volba, třeba se tu najde někdo přímnější.
  7. jsem myslel, že mi někdo napíše třeba hnědej je + a modrej - a ne že laikovi napíše máš tam schéma.
  8. Bohužel nejsem elektrikář, tak se v tom nevyznám, jestli ty jo, bylo lepší napsat který je který a ne se divit.
  9. mám auto, kde nebylo samozatmavovací zrcátko, ale teď jsem ho sehnal, prý stačí ale jen zapojit na + a -, neřekne mi někdo které to v tom svazku na zrcátku jsou /koupil jsem ho s ustřiženým kabelem/. děkuji za odpověď.
×
×
  • Vytvořit...