Přejít na obsah

JimmyL.

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Informace

  • Zájmy
    vše kolem aut,dobrou muziku,dobré jídlo,internet,můj syn a dobré duše kolem mě

JimmyL.'s Achievements

0

Popularita

  1. ode mě v pátek přes manželku taky zaplaceno.už se těším pod stromeček,bude tam na mě čekat :P
  2. to se teda Tomáši šetří na tom nejblbějším místě,plastová vana by taky bodla,ale to je to nejmenší.a příplatkový paket se dle toho co jsem dostal,nabízet bude.a dle mě za rozumných 5000.jinak jsem zvědav,kolik bude stát 5-ti dvéřová verze,která by měla přijít příští rok.
  3. tak taky jsem měl předevčírem u nás v Tescu v Plzni spatřit prcka naživo.v červené barvě a na litých kolech.vypadá pěkně :) ,ale co mě docela překvapuje,je to,že v kufru na bočních stěnách kouká holý plech,vždyť potah snad nestojí tolik aby se muselo šetřit i na těhle místech.tohle nemívaly ani favoriti před 20 lety. :( :(
  4. na tak malé auto docela slušný výsledek.taková malá pevnost na 4 kolech,tak jako kdysi F1.vážný kandidát na nové vozítko po feldě. B) B)
  5. ono od VW nemůžeš čekat,že to bude levné,ale tak jako ty-U MÉ TAKY DOBRÝ.
  6. já bych řekl,že je to po dlouhý době od VW něco co se vydařilo,a je úplně jedno,který z nich to je.na všechny se dá koukat.a pokud to ve skutečnosti bude jezdit tak jako v testech,tak už se na svezení docela těším. B)
  7. a jak se tento motor v tomhle voze chová?někde píšou jako nedostatečný,jinde zase jako optimální pohon pro ty co málo najezdí a nehoní to často po dálnici.díky Jirka
  8. zdarec pánové,a který z nich je jízdně lepší-zátah,spotřeba a kterého se vyvarovat-problémy,poruchy či chronické závady.a taky,který z nich snese kombinaci BA95 a E85.v mém současném autí(felda 1.3MPI) to jde bez problémů a se sportovním filtrem docela slušně jede.napřesrok BOHUŽEL doslouží(bude jí 17)a přemýšlím o tomto voze.už jsem měl možnost se v tom povozit a docela se mi to zamlouvalo.za jakékoliv info díky.Jirka
  9. citigo krásou neoplývá,ale testy mě samotného příjemně překvapili.ceny by měli začínat na 179900,ale to už je všem tady v současné chvíli asi známo.
  10. zdar všem,mě osobně se Rapid líbí ,jen nabídka motorů by mohla být širší a pokud jsem dobře četl,tak nevím proč na to máme čekat pomalu rok a půl.
×
×
  • Vytvořit...