Přejít na obsah

sisin

OctaviaClub
  • Počet příspěvků

    254
  • Registrace

  • Poslední návštěva

sisin's Achievements

4

Popularita

  1. Já jsem ho měl asi na kameře, ale než jsem stačil vyndat kartu tak se smyčkou záznam přehrál. Jel k od Svinova k Tescu, na světelné doprava, pak za ACu a zastavil naproti u plotu kde je myslím nějaký bazar s autama. Ne plot s vrakama za ACou, ale naproti je myslím nějaký bazar či co. Já jsem pokračoval doprava směr Třebovický mlýn na plackové hody. Bliknul jsem, ale nevím jestli si všiml.
  2. To je přesně ta za kterou jsem jel za ACou u Tesca...viz výše.
  3. Kdo má v Ostravě bílou O2 combi fl s reklamou na levné mobily a nálepkou nad levým zadním světlem? Jel jsem za ní 13.12 od Tesca v Ostravě Třebovicích a zastavila u oplocení bazaru s autama za ACou. Teda pokud je na fóru a je členem i když samolepku má. Fotku auta jsem tu nenašel.
  4. Cookies vymazané, prohlížeč pořád stejný a používám jenom jeden. Z mobilu se nepřihlašuju, jenom na PC nebo noťasu, v obou případech zaškrtnu zapamatovat přihlášení. Že by to dělalo bordel?
  5. Můžete mi někdo vysvětlit proč to chce pokaždé nové přihlášení, když zadám aby si to pamatovalo? Jak na Octaviaclubu tak na foru zaškrtnu aby si to pamatovalo.
  6. sisin

    Ostrava

    skoro všicni parkujou na hovado....i bez nálepek
  7. Správně, když musíš tak musíš....i výjimečně parkovat. Když jedu do továrny na fous tak už není místo a je třeba to řešit operativně. Kraťas....nad tebou se stahujou mraky!!!
  8. Ha Kraťas porušuje pravidla!!! MichalF....jasan, že tam bylo prázdno....na babetu, ale toho si Libor nemohl všimnout. On vždycky letí ke svojí leštěnce, když něco stojí blíže jak 3 metry z obou stran. :P
  9. A proč jsi nyvyfotil toho mamlasa co parkoval vpravo?
  10. sisin

    Ostrava

    Na Zengrové je to vrakoviště furt. Lykona Styl s.r.o. Zengrova 46, Ostrava Vítkovice
  11. S jistotou ti můžu říct, že zavařit koncovku jde na 100% trafem, COčkem, Tigem, Vtučkem, Utou...prostě tím co je k dispozici. Jde o to z jakého je přesně materiálu a k jakému materiálu to budeš vařit. Podle toho zvolit drát/elektrodu a dobře nastavit proud. To je všechno co potřebuješ. Nic na tom není, ale musíš o tom trochu něco vědět.
  12. Nerezovým drátem ano, ale pokud má koncovky i poslední díl nerez. To znamená oba materiály nerezové. A to pochybuju. V tom případě bych se určitě spolehnul na přechodový drát. Jenom pro upřesnění. Jinak pokud není osoba hodně dobrá ve svařování elektrodou tak to bude akurát tak zgrcané, samý sopel a hovno to bude držet. Navíc se nerez hned zahřeje, takže propálení je elektrodou víc než pravděpodobné. Takže spíše CO a patřičný drát podle matroša nerez/nerez nebo černý/nerez a v tom případě přechodový. Jinak je nejideálnější to zavařit argonem a wolframem-Tigem. Málo proudu, pěkný malý svar, stačí ho jenom přeleštit. Hydraulik....co to má společného s voltama? Voltů to bude mít tolik kolik nastavíš podle průměru drátu nebo elektrody. Kdybys to dával dolů tak se ozvi, něco bysme mohli podniknout. Je to nerez koncovka nebo jenom pochromovaná? Ale jestli je to obyč pochromované a né nerez tak chrom ve svaru a kolem něho půjde do kopru
  13. Jsou tyto dva dráty, šedý a hnědý k vyhřívání zrcátek?
  14. Dneska kolem 14.45 jsem Ostravě Výškovicích směrem na Starou Bělou předjel červenou dvojkovou Octavku s vozíkem. SPZ jsem nestihl zaregistrovat, ale měl v hlavních světlech led pásky, černou střechu a nálepku v levém spodním rohu na zadním okně. Přizná se někdo?
×
×
  • Vytvořit...