Přejít na obsah

Cibaczas

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele Cibaczas

  1. Baterku jsem neodepojoval, zkusim, jinak jsem resetoval gateway, prekontroloval piny, koukal jsem do schemat a i na netu jsem hledal zda se to da narvat do octy, podle vseho by to melo bejt v pohode, zkusim jeste tu baterku. diky za pomoc. jinak kodovani budiku mam spravne: Adresa 17 ------------------------------------------------------- Řídící jednotka: 1U0 920 841 F Komponent: KOMBI+WEGFAHRSP VDO V08 Kódování: 16132
  2. Zdravim, muze mi prosim nekdo overit zda tato komfortka bude fungovat na ocavii tak jak ma, pri pripojeni mi to hlasi ve vagu chybu: Adresa 46 ------------------------------------------------------- Řídící jednotka: 1C0 959 799 B Komponent: 4P Komfortgerát HLO 0003 Pozor: Příliš mnoho komunikačních chyb Konec ------------------------------------------------------- mam spravne prepinovane konektory, budiky fungujou ale neukazuje mi otevrene dvere. Propojil sem CAN z komfortky do budiku a stejne nic, diky za odpoved.
  3. Martin RS mi psal ze nema moc cas. Jeste zkusim kontaktovat Garnyho.
  4. No jak vidis Cosby tak to asi problem je, nevim proc ale je to tak, byl jsem rad za Pin k budikum. Jinak jsem z Kladna.
  5. Nebot rek ze tohle ho moc nebere anehodla se tim zabyvat tak co jinyho mi zbyva, bud sam a nebo nekoho sehnat z okoli.
  6. Pin k novejm i starejm budikum jsem dal zjistit k expertum z okoli, na stary budiky mi PIN jde ale u novejch kdyz necham zapojeny stary klicky a vyndam jenom budiky mi to pise "Login neplatny, chyba v komunikaci. Pin jsem nechal overit a je spravny, kdyz postupuju podle Visu tak to neprizpusobim, proto prosim o lepsi navod. Je mozne ze delam neco spatne a diky malickosti to nemuzu momentalne rozchodit a stve mi to, tesim se na nove budiky jak dite na lizatko.
  7. Ahoj mam pin od starejch a i od novejch budiku, kod k novejm klickum ale nevim jak to prizpusobit nebot je tam nastaveni pro MR 99 a MR 01 a nevim podle ceho se ridit ani cim zacit. Podle VISu jsem to zkousel ale vzdy bez uspechu, nechci si nakodovat nove klice ke starejm budikum, kdyz mi nekdo napise navod budu moc vdecnej.
  8. Zdravím všechny, nebylo by možné kompletně popsat přizpusobení novejch budiku s maxidotem a klicku s immo. 3. generace, VIS je dobrej ale neda se v tom vyznat co a jak prizpusobit a hlavne podle ceho se ridit. Ve Vagu a Visu jsem stravil 4 dny a prizpusobovanim uz asi 3 dny a stale nemuzu prizpusobit klicky a budiky k memu autu. Diky
×
×
  • Vytvořit...