Přejít na obsah

rici 316

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele rici 316

  1. Děkuji moc za info, pokusím se s ním spojit. Ještě jednou díky.
  2. Prosím o radu. Mám octavii 2 rok 2006 a vyměnil jsem rádio Stream za Bolero. Ale vybíjí mi to baterii a nejdou mi parkováky na rádiu. Prý musím vyměnit gateway za novější..2008-2011. Pomůže to a nedělá to tady někdo? Děkuji moc za rady a odpověď.
  3. Dobrý večer, mám octavii 2 2.0 103Kw a nejde mi žhavení. Lépe řečeno nejde proud do řídícího relé...pojistky vše ok? Do relé je připojen bílo-červený kábl a není tam vůbec proud. Můžete mi někdo prosím poradit? Hledal jsem ho kam vede,ale ve svazkách se mi ztratil....
  4. Já měl fabii s xenonama a bylo to úplně o něčem jiném. octavia 2 svítí o poznání hůře.Už jsem tam dával i jiné žárovky....nic moc,žádná změna.
  5. Hledám tady toto téma a nemohu ho zde najít. Pokud tady někde je,tak se moc omlouvám. Chtěl jsem se zeptat, jdou vyměnit světla za originál xenonové světla? Budou svítit a nebude to hlásit nějakou chybu? Je mi jasné že budu muset dodělat odstřikovače světlometů,ale ty obyč. světla v noci a za mokra vůbec nesvítí. Děkuji za odpověď.
×
×
  • Vytvořit...