Přejít na obsah

gold.girl

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

gold.girl's Achievements

0

Popularita

  1. Tak ho dneska vyměníme. Dám pak vědět, jestli pomohlo, popřípadě budu prosit o radu, co dalšího s tím (no nejspíš vyměnit ještě na vačce).
  2. Ahoj, prosím o radu. Auto mi občas samo na volnoběh chcípne, lehce skáčou otáčky, někdy jde obtížně nastartovat a hlavně když se stane to že jde hůře startovat, tak potom auto netáhne a pocukává (vynechává), většinou stačí chcípnout a pokud se podaří normálně nastartovat, tak už jede zase normálně. Byla jsem na diagnostice v autorizovaném servisu a vyjela chyba 513 27 Snímač otáček motoru (neplatný signál sporadická). Přikládám vyfocené. Prosím o radu, zda se jedná o snímač na klikovce nebo na vačce? Díky moc. Verča
  3. Jo pardón, původně jsem vkládala do jiné sekce, kde toto bylo. Je to 1.6 74 kW rok výroby 1999.
  4. Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda by neměl někdo nějaké nápady co by to mohlo být za závadu? Začalo to asi před 14 dny (všimla jsem si toho) - při přeřazení na čtyřku a zrychlování, když se motor dostane do otáček okolo 2000 a víc, začne něco jakoby hučet. Zdá se mi že možná i na dalších rychlostech, ale to si nejsem jistá, jestli to neni tim, že to jen moc pozoruju. Každopádně na tý čtyřce to je slyšet úplně nejvíc, ale zase ne tak na hlas, aby to přehlušilo rádio. Převodovka by to snad být neměla, před rokem (od té doby najeto 10 000km) byla opravována a byla vyměněna celá sada - diferák, nýty za šrouby atd...+ spojka, silentbloky na nápravě, jinak jsem kontrolovala olej v převodovce a je to pořád plný. Ale v poslední době se měnily tyto věci: kotoučové brzdy na přední nápravě (samozřejmě včetně destiček) - u značkového servisu manžety na poloose (vyndaná poloosa a rozebraný kloub) silentblok u převodovky (vyměněno před 3 týdny) Zkontrolováno automechanikem, ale ten neví kde je závada, říkal, že ještě zkusí vypustit olej z převodovky, ale že si myslí, že to tim neni, ale radši zkontrolujeme aby tam nebyly špony a kdyžtak by jsme prý zkusily do oleje přidat uhlíkovou směs. Napadlo mě, vzhledem k tomu, že před 3 týdny se měnil ten silentblok u převodovky a já si toho všimla cca před 2 týdny, zda by se pořádným připevněním (oproti dřívějšku) nemohla nějak víc přenášet hlučnost motoru (vzhledem třeba k vibracím motoru speciálně na čtyřce)? Co se týče ještě tý výměny toho silentbloku, tak ten předchozí byl absolutně vymačkanej a motor se tam pěkně hejbal asi půl roku a při jízdě na dvojku a následném puštění plynu motor jakoby narazil. Takže můj další nápad byl zda tam nemohl něco vymáčknout, co by takto mohlo hučet? Díky všem co to dočetli až sem a jsem vám vděčná za každou odpověď.
×
×
  • Vytvořit...