Přejít na obsah

Triplseven

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    117
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Triplseven's Achievements

1

Popularita

  1. Mám takový dotaz, jak dlouho by měl mít životnost vyměněný dveřní prah?
  2. Bych řekl že to ma na Camapagnolo Veloce a kola jsou Campagnolo Khamsi.
  3. Zdravim, chci se optat, pujdu na garančku a budou mě měnit olej v haldexu. Chci si ho koupit ale nějak nemohu najit jeho specifikaci a ani množství kolik ho je potřeba? Dale jsem nevyčetl kolik je brzdové kapaliny v systemu? Specifikaci jsem našel. Děkuji za rady Jirka
  4. Hm, tak to první majitel asi brzdy moc nešetřil, pač teď mám 45 tisíc a maj kolem 5 milimetrů. A na oktavce jsem je neměnil vůbec a to měla 115 tisíc.
  5. Na kolik newtnu metrů se utahují kola po výměně? Elektronická kontrola brzdových destiček je jen na přední nápravě nebo i v zadu? Při jaké zbytkové tloušťce by se měli destičky měnit?
  6. Tak to je krasný, já bych chtěl dát letos 5000, výhradně silnice.
  7. Jsem to vyřešil že aspoň u bydlení budu parkovat na oploceným parkovišti.
  8. Tak přehazovačku pokud neurveš tak vesměs vydrží, ale bohužel nikdo při koupi neřeší jaky a jak moc kvalitní jsou ložiska v nábojích kol. A na tom se nejvíce šetři, ve finále když dobře jedou kola tak se jede i lépe. Kámoš dával pravidelně kolo do servisu na seřízení atd, a letos si rovnou koupil oba náboje nové protože byli v hájí, tak bacha na to, voda se dostane všude. I ty servisní prodej na to aby ty ložiska zkontrolovali, hlavně kde jsou kuličky a konusy.
  9. upřimě, ani mě to moc nepřekvapilo.
  10. Praha, zřejmě přes noc, pač Rano mi sousedka volala že mi chybí okénko.
  11. Jo zrcátko je jen odklopeny. Aspoň ze to byli profici. skoro i rámeček by se dal dát zpátky. No kůže upozorňoval jsem na ni, našel jsem tam jen malý rejpaneček a na vnějším a vnitřním madle od skla škrabance a trošku vyhla chromová lišta. Tak jsem zvědav jak to dopadne.
  12. Tak jsem se těšil že o víkendu přezuji a místo toho skončil v servise.
×
×
  • Vytvořit...