Přejít na obsah

delukas22

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

delukas22's Achievements

0

Popularita

  1. Tak už jsem zjistím proč mi budíky nepískají, díky tomu že se mi zamklo auto. Mám totiž rozbitej senzor ve dveřích u řidiče a proto auto vůbec nepozná, když jsou dveře u řidiče otevřené. Chtěl bych se zeptat co je potřeba vyměnit,aby to zase fungovalo ? Slyšel jsem, že to čidlo je v zámku, je to pravda ? děkuju za odpověď.
  2. ahoj, mám dotaz mám OII combi r.v 2005 a teď přes zimu mi občas nejdou otevírat kufrové dvěře, takže jediný způsob jak je otevřu je přes klíček. Kamarád mi říkal že prej u octávek přes zimu zamrzá nebo zatuhne ten otevírací mechanizmus, je to možné nebo to má nějákou jinou příčinu ? ? Dá se to nějak řešit ?
  3. ahoj, mám dotaz mám OII combi r.v 2005 a před zimou mi přestali jít zadní parkovací senzory. Oni už začali blbnout v létě , že chvili šli pak zase ne , myslel jsem že to reaguje na změny po časí, že by se tam za deště mohla dostávat nějáká vlhkost, ale pak to občas fungovalo i za deště a prostě nevím co s tím je. Přišla zima a senzory ani nepípnou , jediné co to děla tak když vyřazuju ze zpátečky tak mi na rádiu problíkne to autíčko od senzorů. Prosím o radu čím by to mohlo být, nebo co s tím.
  4. ahoj, mám dotaz mám OII combi r.v 2005 a během léta, když jsem vytáhl klíček ze zapalování a otevřel jsem dveře, tak když jsem zapoměl vypnout světla tak mi to pískalo pro upozornění, abych je vypnul , ale najednou přišla zima a to ono pískající upozornění mě neupozorní na to že jsem nechal svítit světla. Nevíte někdo čím by to mohlo být ? Děkuju za odpověď :)
  5. A jaká je nejednodušší cesta k tomu abych zjistil který senzor to dělá ? Nemůže to dělat řídící jednotka senzorů ?
  6. ahoj mám problém s parkovacíma senzorama, nejdřív fungovali občas a teď nefungují vůbec. Teď když zařadím zpátečku tak to akorát zapíská ale na velkém rádiu se mi vůbec neoběví autíčko a ani mě senzory neupozorní na žádnou překážku, jediné co to udělá tak když ze zpátečky vyřazuju na neutrál tak mi na rádiu problikne autíčko, ale jinak vůbec nereagují. Nevíte někdo čím by to mohlo být. Předem děkuji za radu.
×
×
  • Vytvořit...