Přejít na obsah

Criton

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kontakty

  • ICQ
    322822588

Criton's Achievements

0

Popularita

  1. Ahoj, Mám problém s tím, že sporadicky funguje přesměrování směru fonkaného vzduchu (v zimě docela problém, když nelze přesměrovat na sklo) o regulaci teploty ani nemluvím. Síla foukaného vzduchu si taky dělá co chce (fouká třeba naplno, i když na panelu je nastavena nula! Myslel jsem, že by to mohlo být v ovládacím panelu, tak jsem si po dlouhém schánení pořídil jiný - problé setrvává. Dokáže mi někdo poradit, zda byto mohlo být nějaké relé (dodatečně jsou k tomu domontované v plastové krabičce, kterou mám u baterie) nebo jestli je vada někde jinde? Jedná se o OI 97. Fakta, která jsem doposud zjistil: Je to dodělávaná klimatizace od italské firmy Diavia. Do OI se dodělávala a to pouze v roce 97 (možná i začátek 98). Podobný/stejný typ byl i v Passatu B4. Předem moc díky za pomoc
  2. zdárek, od té doby motor opět šlape bez chcípnutí! Všem díky za radu, ušetřili jste mi balík peněz, který bych vyhodil za servis! ;)
  3. OK, vidim, že jediná moje šance je vyměnit celej climatronik, takže následují další otázky: 1/ stačí vyměnit jen ovládací panel? 2/ jaké sou rozměry toho panelu? Nacpu ho tam krásně místro stávajícího? 3/ půjde panel zapojit na stávající konektory? (tato klíma údajně origo domontovávaná ve škodovce) 4/ bude to fungovat i se záhadnou elektronikou - "pojistkovou" krabičkou u baterie? 5/ za kolik se dá sehnat ten panel (popř. i celý mechaniasmus climatronicu)? Zajímají mě spíš ceny z bouraných aut nebo že se toho chce někdo zbavit. Nechci to kupovat nový!
  4. Hoj, díky moc, tomu Garnymu zkusim napsat... Další věc: neví někdo, co by všechno obnášelo vyměnit tento climatronik za ten, co se standartně dával do novějších modelů? šlo by to vůbec? jaká je třeba velikost ovládacího panelu?
  5. pro představu přidávám pár fotek jak ovládání climatroniku, tak i záhadné pojiskové krabičky, kterou mám namontovanou u baterie. Prosím o pomoc!
  6. Ahoj, nemá/nezná někdo tento climatronik? Je (měl by být) originál dodělávaný. Jedná se o OI 97. Mám problém s tím, že sporadycky funguje přesměrování směru fonkaného vzduchu (v zimě docela problém, když nelze přesměrovat na sklo) o regulaci teploty ani nemluvím (nejspíš vadný motor ovládání klapky). dokáže mi někdo poradit, zda byto mohlo být nějaké relé (dodatečně jsou k tomu domontované v plastové krabičce, kterou mám u baterie) nebo jestli je vada někd jinde? Předem moc díky za pomoc
  7. relé vyměněno, doufám, že už to blbnout nebude... díky moc za radu
  8. Moc díky, ještě dnes to zkusím vyměnit...
  9. Ahoj, mám problém s 1.9TDi r.v.97 - při jízdě (většinou po městě) mi auto tak 1-2x do týdne samo od sebe chcípne. Nejde pak nastartovat - ani se nerozsvítí kontolka žhavení. Jakmile se ale rozsvítí (někdy na druhý pokus, někdy na 50tý), tak auto okamžitě naskočí a péokračuje se vesele v jízdě dál... setkal se s tím už někdo? Dokážete mi poradit co s tím?
×
×
  • Vytvořit...