Přejít na obsah

r_b

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

r_b's Achievements

0

Popularita

  1. r_b

    Amundsen

    Ano, mapy jsou na SD karte. A ne, nikam se nekopiruji. Amundsen ma dva sloty na SD kartu. Jeden pouzijes na mapovou SD kartu a druhej na muziku.
  2. r_b

    plánuje někdo OIII

    Jo, s OIII liftback 1.2 TSI DSG 77kW mam jezdi uz pres rok. Najeto cca 29 000 km. Co by Te zajimalo?
  3. Ahoj, existuje i moznost koupit prazdnou SD kartu do Amundsena. Minimalne servisy to umi. Me zapomneli dodat do auta kartu s mapovymi podklady a servis dotlacil prazdnou SD kartu pro mapy.
  4. Ale tady presne je vyhoda automatu. Pises, ze podtacis motor, takze v nouzi o ktere nevis dopredu musis nejdriv podradit uplne stejne jako automat a ten automat to zvladne rychleji...
  5. Me to prijde presne naopak. Automat radi mnohem casteji nez bych radil ja. Podradi v situacich, kdy ja bych se na to vykaslal a tak zrychluje lepe. Co se tyce predjizdeni, tak je to strasne jednoduche. Proste slapnu na plyn tesne pred tim nez chci jet, aby mel automat cas podradit. S manualem taky podrazujes predem, automatu musis taky dat cas podradit. A co se tyce poznamky nize, o chapani, jak automat funguje. Ono 90% casu je mi uplne jedno jak funguje, pouze v nekterych situacich se mu musim prizpusobit. A muzu rict, ze je to moje prvni auto s automatem a nemenil bych.
  6. OIII 1.2 TSI DSG mam. Pred tim jsem mel Superb Combi 2.0 TDI 125 kW 4x4. Musim rict, ze nemam pocit, ze bych mel problem s nedostatkem vykonu. Jezdim na pohodu a je fakt, ze ten pocit je hodne danej tim automatem. Tam, kde jsem se Superbem jen slapnul na plyn a v pohode predjizdel na sestku ted taky slapnu na plyn, DSG podradi a bez problemu opet predjizdim. Jedine, kdyz se to fakt nalozi, tak je to linejsi, ale s tim se musi pocitat a i tak to neni zadna tragedie.
×
×
  • Vytvořit...