Přejít na obsah

Rowen84

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    73
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kontakty

  • Website URL
    http://rowen84@email.cz

Informace

  • Zájmy
    auta, sport, hudba, filmy atd...

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Rowen84's Achievements

0

Popularita

  1. Zdravím začal mi svítit airbag v tu správnou dobu když mě za par dní čeká STK. Poradí někdo moc prosím. Z VAGU: VAG-COM Version: Release 409.1-US Control Module Part Number: 1J0 909 608 BD Component and/or Version: AIRBAG VW3 S V04 Software Coding: 16964 Work Shop Code: WSC 28886 3 Faults Found: 01221 - Crash Sensor Side Airbag: Driver Side (G179) 25-10 - Unknown Switch Condition - Intermittent 01221 - Shareware Version. To Decode all DTCs 29-10 - Please Register/Activate - Intermittent 65535 - Shareware Version. To Decode all DTCs 00-00 - Please Register/Activate
  2. Přední obryska svítí. Teď jsme kontroloval znovu pojistky a dnes jsme zakoupil 4 nové žárovky 12V 21W5W. Stále nesvítí zadní pravé obrysové světlo. Na fotkách přidávám zapojení tažného což je jen redukce.
  3. Bez světel s tím nemohu nikde jet. Musím to vyřešit v garáži. Dneska nastala změna svítí levé obrysové světlo pravé nesvítí jen brzda. Chce to zjistit kde je problém na té pravé straně.
  4. Co se týče tažného je tam jen redukce nemá to vliv zítra vyfotím. Žárovky dvouvlákonové jsou nové mám jich několik pro jistotu. Kostru jsem vyčistil, je jak nová. Na levé svorkovnici jsem na obrysovém světle naměřil hodnotu cca 11V na pravé svorkovnici jsem naměřil 0.20V problém bude v drátech.
  5. V zadu obrysovky a mlhovka.
  6. Už jsem zkoušel vše tak se na Vás obracím s poslední prosbou. Měl jsme půjčené 3 spínače světel, pojistky jsem kontroloval 2x, vyměnil jsem jednu zoxidovanou svorkovnici, vyčistil jsem kostru/ zem, vyměnil jsem žárovky 21/5w , mám nový levý držák žárovek odpojil jsem i tažné. Při zmáčknutí brzdy svítí brzdové světla, směrovky, zpátečka nesvítí obrysové světla a mlhovka… Svorkovnice Levá strana 1-5 na kterých káblech zjistím proud pro obrysová světla Svorkovnice Pravá strana 1-5 na kterých káblech zjistím proud pro obrysová světla Děkuji.
  7. Ano mám tam dvouvláknové žárovky. Brzdové světla už nesvití, ale zároveň mám dalši problém nesvití obrysové světla.
  8. Tak mi to nedalo, asi má povaha a hledal jsem, kde by mohl být problém mám rozebraný celý kufr. Vypadá to, že problém asi bude v "nosiči žárovek" musím počkat do pondělí.
  9. Tak jsem odpojil černou svorkovnici a stále svítí brzdové světla. Zítra se podívám na to tažné a znovu se podívám na dráty kolem světel. Díky za nápad zítra to otestuji.
  10. Teď jsem to odpojil a svítí stále. Už mi dochází nápady a nervy. borlan: děkuji
  11. Tady je číslo svorkovnice1J0973303, ale podle mě je lepši sehnat svorkovnici i s piny a pak to doma upravit. Ten pin co jsem nechtěl jsem vymontoval pracně ven. Přikrádám foto jak svorkovnici vytáhnout zamáčknut šroubovákem na dané místo(obrázek) a pak vysunout. Vyměnil jsem svorkovnici za novou z vrakáče a problém trvá, svítí brzdové světla. Nemá někdo další nápad?
  12. Zjsitil jsem, že piny ve svorkovnici jsou rozdílne pro sedan a kombi, tak jsem to musle upravit.
  13. Tak jsem zakoupil svorkovnice, tak uvidím zdali to byl ten problém.
  14. Tak jsem zkontroloval svorkovnici a ulomil se zoxidovaný drátek na příložném fotu. Teď si lámu hlavu jak to vyměnit kde sehnat kleště.
×
×
  • Vytvořit...