Přejít na obsah

milossek

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    34
  • Registrace

  • Poslední návštěva

milossek's Achievements

0

Popularita

  1. Než jsem kupoval ten "náklaďák" tak jsem si to všechno zjišťoval, jestli to má 5 míst nebo 4. Jinak bych do toho nešel.
  2. já mám O II, a ta je normálně na 5míst i jako N1. Třeba co vím, tak Fabie je snížená na 4místa. Ale tam po přestavbě na osobák stejně zůstanou 4 místa.
  3. Před lety když jsem kupoval auto s mříží, tak jsem se ptal v MTX, na předělání zpět na osobní. A nějak jsme se dostali, co kdybych jenom sloupnul folie, mříž vyhodil a nechal to jako N1, a bylo mi řečeno vyhodit mříž OK, ale že na N1 je to homologovaný s foliema, a pokud je sundám bude to nepovolená přestavba. Každopádně folie šly dneska dolů a v pondělí jedu na přepis techničáku a bude klid. Při mojí smůle, se nechci někde s někým hádat.
  4. Osobák je míň vidět, ale ty černý neprůhledný folie jsou na tom docelá znát. A sloupnout je, tak je to zase nepovolená přestavba, kdyby to někdo řešil při nějaké kontrole. Myslím si, že je to začarovaný kruh. Hlavně tahání prachů, jak z řidičů, tak z obcí, které budou,budou-li chtít, předělávat značení.
  5. No, přijde mi to taky tak, že někdo chce udal dodatkové cedule. A pak to bude zase jakoby po staru. Jenže někde se na to třeba vykašlou úplně a nechají zákaz pro všechny a bude. Já si nechám auto přestavět zase na osobní. Chtěl jsem to udělat před lety když jsem ho už jako jetý kupoval a pak to nějak odsunul, takže sloupnu folie, mříž je venku už dlouho a pojedu do MTX na přepsání techničáku. A budeme mít klid, a nečekat až si auta všimne nějaký aktivní měšták někde na náměstí.
  6. Zdravím všechny, chci se zeptat, kdo máte Octávku v kat N1, budete nějak řešit novou vyhlášku MD? http://auto.idnes.cz/zakaz-vjezdu-nakladnich-aut-pickup-kombik-fg8-/automoto.aspx?c=A160202_000227_automoto_taj
  7. Začalo to praskat kolem trysky ostřikovače. Při mytí auta jsem zjistil, že se to světlo nějak hýbá až mi zůstalo v ruce. Ale při montáži nového jsem zjistil, jestli jsem předtím málo nedorazil koncovku hadičky na trysku ve světle a ta koncovka se neopírala o výstuhu dveří. Jsem ji nastrčil a cvakla, ale světlo nešlo pořádně usadit. tak jsem ještě pořádně zatlačil na tu koncovku a ona ještě víc dosedla na trysku a světlo pak krásně sedlo do dveří. Možná jsem si ho odpravil špatnou montáží, ale proč prasklo originál z montáže ve fabrice? A asi nejsem jediný.
  8. Kupoval jsem ho v Kladně, v jedněch autodílech. Jak to tak chodí, účtenku jsem vyhodil už asi dávno. Takže smolik. A nové už je namontované.
  9. Ahoj, řekl bych do roka a do dne. Vloni touhle dobou jsem kupoval nový brzdový světlo, jak jsem psal dříve, po pár měsících prasklo. Dnes se uplně rozsypalo. Na to už vteřiňák nestačí. Takž jedu za 850,-kupovat nový .
  10. musí se nejdřív sundat spodní, pod ním je na dva šrouby chycený vrchní plast. Světlo jsem vyměnil v pohodě. Je to pár měsíců, a už mi prasklo znova . Při pohledu z venku vlevo. Prasklo uplně ve stejném místě jako původní. A to jsem ho přitáh s citem.
  11. to nevím. dneska jsem to ale vypustil. už jsem se objednal na klasický folie, nechám si udělat jen zadní dveře, okna u kufru mám neprůhledné, a 5té dveře ani dělat nechci. Chtěj za to 1400,-. Ale díky za názory. :)
  12. Ahoj, máte někdo zkušenost s elektrostatickou slunešní folií/ clonou? např: tahle http://www.autio.cz/zatmavovaci-folie-profi-75x150cm/d-85929/ Pomůže to proti sluníčku a je vidět ven? Předem díky za odpověď, Miloš
  13. Ahoj, prosím o radu. Na své O II Combi mám rozbité sklo na přídavném przdovém světle, sehnal jsem nové světlo, ale potřebuju poradit, jak nenásilně vyndat vnitřní plastové dekly 5. dveří. Předem děkuji za radu.
×
×
  • Vytvořit...