Přejít na obsah

M.Z.

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

M.Z.'s Achievements

0

Popularita

  1. RSko, který bych chtěl, se bohužel pohybuje cenově dost vysoko, takže zřejmě padne volba na 1.8 TSI, na kterej si pak dokoupím to zadní křídlo a přední nárazník, protože design toho RSa se mi zatraceně líbí :-)
  2. Okruh jsem zúžil na 1,8 TSi, 1,9 TDi nebo RS - benzín i nafta Ví někdo zhruba, o kolik vyšší by byly roční náklady při koupi RS, spotřebu nepočítám. Stačí řádově, díky :)
  3. Na 2.0 TDI jsem moc slov chvály neslyšel :) o ticho mi nejde, chápu, že když občas šlápnu, tak ta spotřeba de nahoru, no možná přece jen ušetřím na RSko i když tam je to zas starej známej problém benzín nebo nafta. ještě dotaz, seženu tu 1,8 TSi s faceliftem ?? No uvidím, možná to nakonec bude souboj mezi 1,8Tsi, 1,4TSi a RSama.
  4. No trochu blbě jsem to spočítal, ono záleží na tom, kde pracuju hlavně, ale jelikož jsem z menšího města, kde práce v mým oboru není, tak auto budu využívat z části, jako dojíždění do práce, případně semtam na Slovensko, ale ročně to bude okolo 15-20 tisíc km. Ale samozřejmě chci i nějakej výkon toho motoru, jak už jsem psal(momentálně mám fiata, je to malej prcek, ale 76 KW a někdy rád mám těžkou nohu, ale do zatáček je to s tímhle na nic, to skoro zastavuju, jakej mám strach). Chtěl bych RS, ale asi by to bylo mimo dosah mojí peněženky a o spotřebě ani nemluvě... No nevím, jsem bezradnej :-((( Jsem vůl no, neumím si ani vybrat, tak mě omluvte :-(
  5. No vidíš, to mě ani nenapadlo, díky za tip :) Já pořád koukal na ty vyšší objemy, ale tohle by mi stačilo, je to spolehlivej motor ? :)
  6. Ahoj, vím, že je to tu věčné téma, tak se předem omlouvám za další vlákno, ale nedá mi to se zeptat, jaký byste mi doporučili motor do Octávie II fl ?? Ročně najedu 10-15 tisíc, rád bych spolehlivý motor, do práce 30 km tam a 30km zpátky + ale sem tam i delší trasy na Slovensko... Chci samozřejmě 6 kvalt manuál se spotřebou, která mi neudělá díru do peněženky, ale zároveň nic slabýho, rád bych si i semtam přišlápnul .
×
×
  • Vytvořit...