Přejít na obsah

Drda

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Drda's Achievements

0

Popularita

  1. Zkus vyměnit hardyspojku vzadu na kardanu. A bude po hukotu.
  2. Drda

    nakodovanie corneru

    Existuje někde přehled jednotek a jejich možnosti, popř. omezení? Mám 3C0937049AE. Nic takového jsem nenašel. Díky.
  3. v autorizovanem servisu jsem moc nepochodil. Dokázali akorát vypnout denní svícení, ale Ameriku se nám nepodařilo nakódovat. Měli tam VAS 5052 a např. v 09 - centrální elekrika kódování 07 a byte 0 jsme posílali binárně 00010001. Testovali jsme i 46 - komfort system v byte 6 poslat 01000000. Ale vždy to napsalo, že vše OK odesláno a nakódováno, ale žádná změna. Máte nějaký nápad proč to nešlo? Mám tam jednotku 3C0937049AE.
  4. Takže pro mě by to znamenalo novější budíky a popř. ještě Polaris. Tak to mám smůlu. Náhodou toto někdo nemáte? Jestli to někdo dotáhnul do konce a třeba to prodává? Odkud tam bere teplotu? Mě by to stačilo bohatě. forum.skodahome.cz/topic/120733-mereni-teploty-oleje-a-voltmetr/
  5. Řešil jste někdo teplotu oleje v autě, kde jsou tyto budíky? Palubní PC ukazuje spoustu informací, ale teplotu oleje, která by mě u TDI celkem zajímala, tam asi není. Přitom auto s long life olejem, by čidlo na teplotu ojele mít mělo, takže auto teplotu oleje zná. Máte někdo tyto budíky s teplotou oleje? Kde to čidlo kdyžtak v autě hledat? Auto koupeno 12.2006.
  6. Řeším utržené ty přídávné horní žluté "pružiny". Přemýšlím, že vyměním i tlumiče protože cena např. http://www.cc-autodily.cz/tlumic-zadni-6 je celkem rozumná. Kdo jste to už měnil, co vše je potřeba měnit? Jem tam ještě nějaký další doraz nebo cosi co zrovna vyměnit? Nebo jen tlumič a ta žlutá pružina? A potom jak složitý je to na 4x4 vyměnit? Jde dole ten tlumič rozdělat bez rozdělávání ramena nebo sundávání pružiny? Díky za rady a postup.
  7. Jak přesně funguje toto nastavení? Mám 2006. Pro změnu nastavení musím do servisu, tak abych tam nejel dvakrát. Svítí přední potkávací světla už před nastartováním? Deaktivuje je ruční brzda i před nastartováním? Platí ta deaktivace ruční brzdou i když běží motor? Počítám, že palubovka a zadek při tomto nastavení nesvítí. Díky.
  8. Díky za info. Je tam tedy spojka 240mm? Ne 228mm? Protože v tom popisu zrovna nic o 77kw motoru není :( Asi njelépe rozdělat a pak teprve objednávat. Chjo. Potřebuju jen setrvák. Spojka byla dělaná před 45000km, tak ji tam nechám. Jen ložisko asi vyměnit, když už to bude rozdělaný... Co vy na to?
  9. Zdravím, koupil jsem octavii a je KO setrvačník. Nepravidelné chrastění. Sešlápnutí spojky na zvuk vliv nemá. Podíval byste se někdo do ETKY, co tam má být za setrvačník? Je to modelový rok 2007, kombi, motor 1.9 - BXE, převodovka JLS - 6st, 4x4. Díky.
×
×
  • Vytvořit...