Přejít na obsah

trabant

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

trabant's Achievements

0

Popularita

  1. Ahoj všichni, mám problém s řízením na Oct.I . Tekl mi hřeben řízení, tak jsem ho vyměnil za nový (ne repas) a nemůžu se s tím domluvit. Při točení volantem slyším silné přepouštění,syčení z hřebenu řízení. Odvzdušnoval jsem to už asi 20x (od dorazu k dorazu). Dále jde cítit mírná rezonace do volantu při točení. Kapalina v nádopce není spěněná. Náplně je tam dost . Mám tam zelenou dle specifikace SKODA,VW. Nevíte někdo co by to mohl být? Děkuji.
  2. Dobrý den, mám problém s Oct.II, mám tam obyč. klimu , když reguluji teplotu, tak mi to jde jen do pulky cca 22 stupnu. Když poslouchám při regulaci, tak slyšim jak klapka chodí,ale jen do te půlky (cca22st). Nevíte někdo,jak se do té klapky dostanu,nebo kde se alespon nachází. Moc děkuji.
  3. Už jsem na to došel, není sladěná RJ motoru s čerpadlem. Když jsem dal RJ s předchozího auta z toho kterého jsem bral motor,tak to chytlo.
  4. Měnil jsem motor, za ten samý typ,výkon atd.. Ale měl jsem odpojenou RJ a zapnul jsem klíče.
  5. omlouvám se, je to Oct1. rv.2003 1.9tdi 81kw . Děkuji.
  6. Ahoj všichni, potřeboval bych poradit,jak přizpůsobit RJ motoru. VAG mi píše:ridici jednotka motoru blokována. Nemám k tomu pin kod RJ.Jde to nejak? Děkuji moc.
  7. Ahoj všichni, potřeboval bych poradit,jak přizpůsobit RJ motoru. VAG mi píše:ridici jednotka motoru blokována. Nemám k tomu pin kod RJ. Děkuji.
×
×
  • Vytvořit...