Přejít na obsah

artin

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

artin's Achievements

0

Popularita

  1. bla bla bla, nereste to tady. jenom... komu se tuto nelibi http://www.sauto.cz/detail-inzeratu/osobni...meo/147/7823995 tak je blazen .. me se zas nelibi vecina oktavek takze... kazdej ma neco. uz to zamknete nebo smazte tuto neni forum o alfach.
  2. Tak sem se akorád vrátil a nic moc. Hodně kosmetickejch vad všechno barvené steteckem na drobne opravi a uplně jiným odstínem to hruza, vnitrek byl polepenej tou imitaci dřeva a dost hnusny. Takze nic. TY nove alficky sou pekne ale taky i pekne drahy. A s tou alfou mě je jasný že odcház podozky a musí se měnit ramena cele. elektrika taky obcas zlob ale co. To dela kazdy auto. S tim servizem si myslim že problem moc nebude za A tata je automechanik a ja taky. počítač BOSCH mam za rohem a muzu si ho kdykoliv vypujcit a kabel na alfu tam ma 100% protoze je driv delal. kdyz sem se koukal a auta do tich 150k kč tak me zaujalo jen tuto auto, jelikoz znacky VW, fiat, peugeot, renault a citroen me vůbec nezaujali, jedine novej passat a superb ale to uz je jina cenova relace takže tak. No a když me alfa sklame tak budu sklamanej no je mi 19 takze mam zivot pred sebou. Vy ste snad nikdy neudeli neco co vam stařešinove rozmlouvali? :-D A ještě Escorty taky nikdo nemel rad a nam z 85 roku sloužil 13 let bez jakekoliv zavady. Zalezi na jaky auto clovek narazi.
  3. Ja se na ni asi fakt vyprdnu.. na rok to fakt nema cenu.. pořádné auto bud kupovat na 100% příští jaro a kuli roce kupovat jine auto nema cenu. Já bych si ji určitě nenechal dýl, jelikož na to jiné o dost tříd vyžší auto mám už ted, ale nechci ho ted kupovat když nemám příjem tak bych třeba nemel na nové turbo/váhu vzduchu a takové ty dražší záležitosti. jenom pro představu jedna se O alfu romeo 147 1,9JTD 16v 103kw a doufam že mě ted tady nebudete kritizovat že alfa je poruchova a tak mam ve svém okolí 2 a ani s jednou nejsou problémy.
  4. ja ted jezdim ve felde 1,3MPI 50kw r.v 2000 takze to nebude zas takovej rozdil... ted auto slouzi hlavne jako preprava do skoly 15mk deně a asi je blbost abych to menil kdyz mam v planu tak za rok az skoncim skolu si poridit nejaky silnjsi auto okolo 100kw... tak nic dik za ochodu a dystak to smazte at se vam to tu neplete
  5. dík, nějaký další názor? :-D ted sem počítal na kolik by mě to vyšlo i s opravou spojky a brzd + přihlášení a stálo by mě to 44 000kč což uz je dost bych řek
  6. Zdary, tak sem měl zajímavej telefonát. Známej mi nabízel Octavii 1998 1,6 GLX 55kw najeto 200 000km... (zvládnul 50 000km za rok)což je podlé meho dost. El. zrcátka, okna, posilovač, ABS, střešní okno na el. víc toho nevim. Cena je velmi zajímavá a to 35 000kč. Bohužel na autě je potřeba udělat spojka a brzdy. Nevíte jaka je daň za přepis auta u octavek? napište mi jaký na to máte názor, ja se nějak nemůžu rozhodnout. Mám čas do zítra do 15:00 kdy se na ní jedu podívat. Jo a ještě ta 1,6 je stejná jaká se dávala do feld?Na kolik mi vyje ta spojka a bzdy když si to budu dělat sám a ještě sou nějaké věci na které bych se měl podívat když má motor tolik najeto?
×
×
  • Vytvořit...