Přejít na obsah

Palyza

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Palyza's Achievements

0

Popularita

  1. Palyza

    1.6 LPG

    Nemám sice orig LPG,ale podle výrobce mám nastaveno 30 C.Plyn přepíná po cca 3 km naprosto bez problému.
  2. Zkontrolovat škrtící klapku-po výměně je většinou klid.Ale znáš to,vyměníš půl auta a nic.
  3. Palyza

    ROZVODY ?

    Rozvody jsem nechal dělat ve škodovce v Německu ,kde jsem ji koupil.Cena cca 300 euro komplet,ale přál bych Vám zažít ten přístup lidí od majitele až po technika :-) Výměna byla ve 136 000km,další dle technika po 90 000 km.Zapsáno v servisce.Auto startuje na brnk.
  4. Také se připojuji.Mám namontován systém STAG 300 Plus-nemám s ním jediný problém,najeto 25 000 km,pořizovací náklady mám již zaplacené.Ladil mi to pán přímo ze Strakonic a není poznat rozdíl mezi benzínovou a plynovou mapou.Auto drží otáčky bez kolísání,prostě pohodička.Jen je občas úsměvné jak si někteří tankují za 200.- N95 a já jdu vždy do plné :-)Super.
  5. Palyza

    CNG

    Pravda,CNG je podstatně nákladnější a hlavně si myslím nerentabilní.Já mám přestavěnou O2 na LPG od října 2012 a již se mi náklady vrátily.Nevím,ale šel bych do LPG a máš vystaráno.Zatím se měj a šťastnou ruku při výběru.
  6. Kód motoru mám BSE.Dnes jsem byl na diagnostice znovu a jako chybu to vyhodilo lambda sondu.Dle technika který měl stejný problém mi byla doporučena výměna lambda sondy.On jí vyměnil a má po problémech.Ale jak se tady dočítám tak jste mnozí vyměnily v podstatě vše a nikam to nevede.Tak nevím.Zdá se,že je to vše metodou pokus-omyl.Akorát že ty omyly mnohdy stojí dost peněz.Já tu sondu risknu a dám vědět.
  7. Diagnostika nic neukazuje a do Skodovky bych s tim jel jen do Nemecka odkud jsem ji koupil.Ale nic vic me nenapada.Na kolik ty kabely prijdou?dik.
  8. Kontrolka svítí,to máš pravdu,svíčky mají cca 20000-byly měněny při montáži LPG,auto má najeto 157000 km,vše je OK jen zatím to cukání.Zkusím kabely a výměnu svíček.Podle technika LPG mi bylo řečeno,že svíčkama určitě nic nezkazím.Momentálně jsou tam DENSO jednobodové,ale označení nevím.Tak jestli něco zjistíš dej prosím vědět.Díky za radu.
  9. Ahoj všichni, můj problém spočívá v tom,že při zátahu začne motor cukat,sice zrychluje ale o plynulosti se mluvit nedá.Když pustím plyn a znovu zvolna přidávám tak to přestane.Mám přestavěno na LPG,ale dělá to i na benzín.Myslím si,že by to mohla být zapalovací cívka nebo možná svíčky,ale jistý si tedy nejsem.Může někdo prosím poradit?Díky.
  10. Určitě se neboj,přímaz mít nemusíš,jezdím Octavii 2 a LPG šlape jak hodinky.Když je dobře namontované tak je to v pohodě.Bratr jezdí Octavii 1 2.0 a taky v pohodě.Určitě ale dávat pozor kde tankuješ.Já tam tankuju buď SHELL nebo LUKOIL.Při montáži mi namontovali jednobodové svíčky-pro plyn jsou asi tím nejlepším a auto jezdí perfektně.
×
×
  • Vytvořit...