Přejít na obsah

AudioVes.cz

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele AudioVes.cz

  1. Radio se zesikem nejsou spatny. Repra Mac Audio a Pioneer zrovna moc nemusim. Navic proc zrovna tato kombinace? Tady bych hledal jinaou alternativu. Tlumeni a MDF podlozky doporucuju.
  2. Jak pise Spooky je to vec nazoru. Me se 1DIN vyjizdecky nelibi. Beru to jako nouzovku, kde to nejde ale pokud je moznost 2DINu, tak bych volil vzdy 2DIN. Pravda je, ze u vetsiny 2DIN radii nejde sundat celni panel a muze to lakat. Ja osobne jsem volil Alpie IVA 202 ale zalezi co kdo ceka a co kdo chce investovat.
  3. Radio ma ISO konektory, takze vse pasuje. Jen na redukci prehodis staly a spinany napajeni. Fantomovy napajeni potrebujes. Alpina i Octavka ma na antenu koncovku ISO, takze potrebujes toto: http://www.audioves.cz/CarAudio/CarAudio-66021_g1869.html
  4. AudioVes.cz

    AUX VSTUP

    Pouzivam neco podobneho http://www.audioves.cz/ovladani-USB-zarize...Seat_g2511.html nebo za stejnou cenu i verzi s SD kartou. Montoval jsem to mnohokrat a funguje perfektne.
  5. TAky bych nevybral ani jedny. GZ ma na me moc ostry vejsky a Magnat - no ta kvalita neni zrovna moc dobra. Ja osobne mam rad styl Helix, Powerbass, uDimension a tak. Pripadne mame na shopu uz i nejaky sety z MDF redukcema primo na octavii: http://www.audioves.cz/Sety_d16.html
×
×
  • Vytvořit...