Přejít na obsah

skopi

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

skopi's Achievements

0

Popularita

  1. Aha...zkoušel jsem to tady hledat...ale nenašel jsem nic s podobným problémem. Nemáš třeba typ..kde to najít?
  2. A můžu se zeptat...je to moc velká komplikace na opravu....nebo se jedná jen o nějaké přepojení kabelu. jde mi o to aby když to dám spravit...mě to nestálo majlant.. Díky!
  3. Zdravím! Prosím vás o radu....nechal jsem si předělat na OI halogenové světla na xenonové, a když rozsvítím dálkové světla...tak xenony zhasnou a svítí pouze dálkáče(h7). Je to tak normální u xenonů, nebo je to špatně udělané? Nemám s tím žádné zkušenosti...prosím o radu. Děkuji moc!!!
  4. Dobrý den! Asi jste to odeslal na špátný kontakt...nemám a ani jsem nikdy neměl žádný nárazník na óčko. Kdybych měl rád poskytnu..ale bohužel. Snad se vám to povede shent jinde.Přeji hezky den :-)

  5. Zdravím vás chlapi!! Prosím vás...mám úplně stejný problém....a jsem na tohle totální analfabet! Tak prosím ještě jednou o podrobné vysvětlení! Mám OI (seriovku, diesel)a budu tam dávat spidery R17. Mohl byste mi někdo poradit, kde vzít typový list se kterým bych mohl zajít na technickou na základě kterého by mi vystavili potvrzení se kterým bych zašel na úřad a tam by mi to bez problému zapsali. Stáhl jsem ten výše uvedený typový list v němčině, ale myslím si, že s tím, když přijdu na technickou, tak s tím moc nepochodím. Nemáte PROSÍM někdo přesný typ kol, nebo v nejlepším typový list na jiné kola, se kterým když tam přijdu a na autě budu mít Spidery R17 tak mi to dají! PROSÍM MOC O RADU, JSTE MOJE POSLEDNÍ ZÁCHRANA!!!!!!! DÍÍÍÍÍKY MOOOCCC!!!!!!!
×
×
  • Vytvořit...