Přejít na obsah

straca

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    73
  • Registrace

  • Poslední návštěva

straca's Achievements

0

Popularita

  1. Tak včera jsme se úspěšně vrátili z dovci v Chorvatsku najeto 2180km spotreba 4,5l auto šlapalo na jedničku. Po cestě malé kulatiny
  2. Aby to tu neusnulo,auto jezdí,kilometry přibývají,ale mám malý problém. Stane se mi že auto na volnoběh zničeho nic chcípne,žádné kuckani nic prostě jako když vypnu zapalování,když chcípne svítí kontrolka asr. Stává se to málo,naposledy se mi to stalo asi před rokem,teď před 14dny dvakrát v kolone,teď zase nic. Auto jde hned zase nastartovat jako by nic.Pri jízdě nikdy,ani zaskubaní,prostě jen na volnoběh .Diagnostika píše chybu 01314 rj komunikace.Nemate s tím někdo zkušenost?
  3. Tak o víkendu jsem se konečně dostal k vytlumeni předních dveří,osazeny MDF podložky a nové repro, rozdíl je i při origo rádiu obrovský.
  4. Včera úspěšně absolvovaná STK ,emise bezproblemu STK 0 závad. ?
  5. Tak dnes přezouvání a výměna oleje.
  6. Prodám zadní levy brzdový třmenna octavia1 pro kotouč 239mm koupený před 14dny.Je nejety originál,doklad přidám. Cena 1200kc stal 1890kc.
  7. Dnes kámoš přišel z práce s tím že mu kolega říkal že by to mohl dělat vnitřní kloub na poloose je to možný?
  8. Spíš mu jde o to jeslí to má měnit hned nebo to ještě vydrží jinak to nevykazuje nic,žádný hluk.Je to asi čisté navýšením vykonu.
  9. Má dvouhmotu.Vydrzi to ještě nebo ho musí vyměnit když to nijak jinak nezlobí?ty klouby by se projevovali v tomto pásmu otáček?na 1 a 2 kvalt to nic nedela
  10. Zeptám se, ukecal jsem kámoše aby se nechal udělat taky čip na autě 1.9 66kw. Při cestě domů jsme zjistili že na 3-5 kvalt auto při plném plynu cca od 1800-2200ot vibruje, pak klid nebo stačí mít jen 3/4 plynu a nic.Vratili jsme se tam a na nic nepřišli na brzdě ok.Mohl by to byt setrvak nebo něco jineho? Setrvak se jinak nikterak neozývá,softem to asi nebude mě to nedělá ,jeho auto má najeto.268tis.?
  11. Tak kola na zimu se rysujou.
  12. Tak malé kulatiny,jinak spotřeba nulovaná po čipu cca 2500km jízda klidná sem tam ostřejší.
  13. Přesně tak,jede to pěkně.
×
×
  • Vytvořit...