Přejít na obsah

ales4

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    124
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

ales4's Achievements

2

Popularita

  1. Ahoj jsou li kola ještě volná, měl bych zájem, děkuji za odpověď Aleš
  2. tak rozvody udělany, olej, filtry a nové papuče dunloop blueresponse http://www.e-pneumatiky.cz/dunlop-sp-sport-bluresponse-225-45-r17-94-w-letni.html dorazy na tlumičích - vyměněny, jinak klasika detailik mytí zustavá... nakup velkych balení casu je malo, ale tohle je porad relax musim zajet k Rolbarovi pro chip kvuli technicke jsem tam musel dat origo...
  3. @Romane, staram se jak mi sily a cas stačí, mam 122 tisic, takze rozvody jsou predemnou. Kosmetika dosla, tak je takova obalenejsi, ale už je objednam... njn to viš toho času nejak moc není, ač vím že to je o prioritach ... @Princess Diky za identifikaci výbojek. už holky poblikavaji, sterače jsou taky už opotřebovane, za deště ve tmě nevidím a baterka zimu neda. k tomu rozvody atd, no bude to "darda" ale udělat se to musi. Doporučite mi prosím někoho místního kdo by mi rozvody udělal i se zapisem do servisky. Někoho kdo ma rad černotu :-) Mělník, Kralupy, roudnice, případně Praha nebo Ustí...
  4. Promin Rome,byl jsem v Nemecku,pak jsem zapomel :( zovolame si o vikendu, vubec nestiham najit cas na auto ;) jaka tam je patice, jeste jsem to nerozebiral,asi ma smysl koupit rovnou I druhou. Jo a svitim xenonama jen ve tme jinak uzivam denni sviceni :)
  5. Odchazi mi asi pravý xenon, zacina svitit do fialova, je to jeho blizici se konec a nebo je to nejak "normalni" :-)
  6. jj zrovna to řeším kam jet na servis... Prahu mam 45 km na jih, kdyby byl někdo okolí Mělník, Kralupy, Roudnice n/L díky za support :-)
  7. nejak nemam moc casu se sem jit juknout ... auto stiham, luxovat a omyvat..., na lak se chystam... auoto je ted krapet stranou, ale slouzi skvele... musim ale na servis, už se cernota hlasi...
  8. Ach jóooooooo nemam slov... Kež by se Ti povedlo z toho brzy dostat... Držím palce ať to v servisu dají do 'puvodniho' stavu a nestojí to raketu...
  9. par fotek z mobilu Zadní plato musim předelat. Mam krapet jine velikosti zesiku. Jinak mi po vyndani šupliku u spolujezdce a opetovne instalaci hlasi maxik poruchu na airbagu. Nepomuze ani vypnuti a opetovné zapnutí. Jezdil jsem chvili bez toho supliku, tak byl odpojeny konektor na vypinání a zapinaní bagu, jestli to nahazelo nejake chyby nevim. Co bych měl udělat aby se ta chybka odstranila?
  10. jj fotos nejake dodám, ale až to bude finalizované, muzika se foti blbě :-) Ted budu 14 dnů mimo republiku, snad poté se mi to povede dokončit. Výběrko probehlo snad jak mělo, po té to sice nejaké lokalni vlny pozdvižení přineslo, ale hold to k tomu patří a mnohemu se mohu učit.
  11. Kratké zprávy z transformace hifi caru. Deinstalace původního držáku na telefon pro Nokie, jsem blackBerry positive - obejdu se bez drzáku ;) Subwofer zapojen a hraje, (skvěle hraje) komponentní repra vyměněna (původní pioneer za DLS ms6 - středobass + výšky) HU vyměněno - původní pioneer za clarion 958 Signalové kabely zapojeny repro vyhýbky provizorně instalovány výsledný dojem výborný, dveře basují tak, že je slyšet chrastení nějakého uvolněného táhla v pravých dveřích, nebo něčeho neidentifikovatelného (zatím) a subač dodava nejspodnější pásmo, jsem velmi spokojen. Budu nadmíru až repra dostanou svého vlastního živitele (DLS RA40) Zbývá: istalace zesilovače pro přední repro - jen zapojit instalace konektoru pro pripojeni aux IN celkové usazení obou zesilovačů celkové usazení vyhýbek pod sedadla řidiče - nutná deinstalace sedatel... Na zapojení repro do aktivu pro tento rok rezignuji :-) @Romarioooo - výberko jsem vyhrál :-)
  12. je to hezky sundane, ten ulozeni pod zesilovace, puvodní radio pryc. Potřebuju rozdělat ten rameček okolo ale vadi tam handsfree ovladani a stojan na Telefon.... Pozapojovat kabely, snad je tam najdu. Vzadu RCA jsou u radi jsem zatim nenasel. Pak šikovně AUX in a už to frčí, zase to bude pekne :-) Trocha smuteční symboliky je potřeba, neco odchazxi nove přichází.
  13. Konec hifikaru :) ? Nebo novy zacatek :) ?
  14. At je Tvuj zivot plny stavy vsech chuti a dilo se Ti dari, zdravi at se Te drzi a baby taky happy birthday :)
×
×
  • Vytvořit...