Přejít na obsah

kozlipet

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    15
  • Registrace

  • Poslední návštěva

kozlipet's Achievements

0

Popularita

  1. A prosimtě v jakym škoda autorizaku jsi auto kupoval?Oni se celkem dost v přistupu lišej..tak by mne zajimalo kde jsi byl, nebot zni solidne.
  2. Sedana jsem chtěl hlavně kvuli přítelkyni (pry by se ji s kombikem spatne parkovalo ), ale nebot nemuzu nic poradneho sehnat, tak bych šel klidně i do kombika...
  3. Kluci neslyšeli jste něco o autobazaru Autopop? Je to kousek od Nymburka
  4. Chapu, že bazar je bazar. Ale jak píše Ororo, tak se to auto prodavalu v bazaru, kde mechanika delal vlastnik toho auta, takže psat, že je nehavarovany si mohli odpustit, když věděli, že v minulosti někde valelo sudy.
  5. To je hrozny, nechapu, jak si to muzou ti prodejci lajznout..natoz jeste u znackoveho prodejce. A v jakym to bylo servisu, abych se mu obloukem vyhnul?
  6. Ted jsem mu psal, jestli je jeste aktualni, tak uvidim..vypada, ze je v peknym stavu, tys ji videl na zivo?
  7. Ja bych si idealne taky predstavoval O1 1.9 TDi/81 kw. Mam i inzerat v sekci koupim, kde sice píšu, že chci puvodem z ČR, ale kdyby byla možnost nějakou dovezenou v perfektním stavu, tak bych se nebranil. Problem je, že neznám nikoho, kdo dováží a komu se da věřit. Soused taha auta z D, ale když vidim jaky šroty přiveze, většinou pekně bourany, pak je stočí (většinou tak o 200tis.) opraví a napucuje a hura na trh a jeho argument, že to tak dělaj všichni, kdo dovaži, je hroznej...Chadaci ti lidi, kdyz se jim to po par kilometrech vysere, jak se musej tvarit, kdyz jim pak v servisu reknou, ze to auto je v hroznym stavu a nema na silnici co delat...
  8. Stale aktualni. Diky nedostatku 81 kw, koupim i 66 kw.
  9. Co rikate kluci na tento inzerat, ma to smysl?: http://www.skodaplus.cz/Car/657549/skoda-octavia-1-6-75-kw-ambiente?query=ord%3D6%26dir%3D0%26fulltext%3D%26mark%255B0%255D%3D32%26mark%255B1%255D%3D32%26model%255B0%255D%3D404%26priceFrom%3D%26priceTo%3D%26discountPriceFrom%3D%26discountPriceTo%3D%26speedometerFrom%3D%26speedometerTo%3D%26inOperationFrom%3D%26inOperationTo%3D%26loadFrom%3D%26loadTo%3D%26capacity%3D0%26leasing%3D%26off%3D30 Určite si to prečtu, koupe neceho solidniho je sileny. A pritom mi jde o to, abych vedel, co kupuju...Clovek je ochoten si klidne priplatit, ale chce mit jistotu, ze to za co plati, je skutecne to co dostane...
  10. Ja bych prave chtel nejspis jednickovou octavii po faceliftu, nejdrive jsem uvazoval nad 1.9 TDi, ale ted vaham, jestli nejit spis do benzinaku. Odhaduju rocni najezd cca 15 tis., auto bude hlavne na vikendy, takze kdyz uz pojedu tak to da tak 100km. Tdi u jednickovejch octavek jsem chtel hlavne kvuli spolehlivosti, ale rikam si, ze kdyz se neco posere, tak aby to pak nestalo majlant. Cenove jsem se chtel pohybovat tak okolo 100 tis, preci jen pocitam ze auto bude mezi lety 2001 - 2005 , ale za kvalitu bych bych klidne priplatil.. Mne prijde, ze sehnat nejakou slusnou karu v bazaru je skoro nemozny :( .. Co myslite, koukali byste v mym pripade na Tdi nebo na benzinak. Neni uz treba najezd u benzinaku okolo 200 tis. moc? U TDi je to celkem prd. A myslite, ze vseobecne bude oprava benzinaku asi levnejsi ne? Dik
  11. Ja pravě koukam hlavne po vozech se znamkou skodaplus, ne po rocnich vozech, nebot ty uz jsou pro mne moc drahy.. Prave si rikam, ze kdyz je to od autorizovanyho prodejce, tak by to auto mel mit ohledne technickyho stavu nejak tak v cajku..
  12. Zdar kluci, mate někdo zkušenosti nakupu auta přez škodaplus? Propagujou se jako solidní bazar. Tak by mě zajímalo, jestli nepodvádí (jako nekteri jini prodejci) a skutecne co deklaruji je to co prodavaji. Chtěl bych koupit oktávku s jasnou historií, nestočenou a v dobrým stavu. Když člověk prochazí ruzný bazary, tek se nestačí divit jaký věci se prodávaj (10 let starý TDi s najetejme 100tis nehavarovano, i když očividně ma min 300tis. a kapota jinej odstin laku apod.).. Diky za info.
  13. Ahoj, koupím jedničkovou octávii sedan 1.9 TDi 81 kw nebo 66 kw (facelift) ve výborném stavu. Moje představa je: rok výroby od 2001, po prvním majiteli nebouraná a koupená v ČR. Najeto zhruba do 300 tis. (záleží na stavu) Na výbavě mi nějak moc nezáleží, jde mi hlavně o spolehlivost auta.. Chtěl bych opravdu nějaky pěkný kousek, abych nemusel hned dělat rozvody, destičky atd. Kdybyste o nějaké věděli, tak prosím dejte tip, nebo radu na koho se obrátit. Cenu bych si představoval tak do cca 120000 Kč (záleží na stavu a na dohodě). Pokud možno Praha, popřípadě Střední Čechy (Kolínsko, Kutná Hora). Pište buď na kozlikpet@seznam.cz nebo SZ.
×
×
  • Vytvořit...