Přejít na obsah

Paity

OctaviaClub
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Informace

  • Zájmy
    Auta, motorky (pouze choppery), filmy, historie, jídlo, výpočetní technika, sport.

Paity's Achievements

0

Popularita

  1. Zdravím chlapi, mám problém, proto sem také píši. Přijdu k autu po cca 5 dnech, otočím klíčkem a nic se neděje, na displeji mezi budíky mi to vyhodí hlášku typu závada na airbagu/nefunkční přední (?) airbag, hodiny jdou od nuly, stejně jako počítání posledních kilometrů od tankování a svítí také červěně kontrolka volantu. Nevíte tedy co s tím, co to může být? Díky moc za všechny postřehy a rady zkušených. Paity
  2. Zdravím, měl bych zájem o pár reflexních samolepek na mou OII. Díky.
  3. Zeptám se asi úplně tupě, ale je tu někde možnost podívat se, jak to vypadá na autě? Má to někdo vyfoceno? Díky.
  4. A co plnění pod víčkem, není problém u combi 1.6? Něco tady totiž v tomto smyslu proběhlo...
  5. Vím, vím, také už mi přišel minulý týden mail, že OClub mou platbu přijal. ;) Jinak díky za změnu pod obázkem. :)
  6. Suit Up And Be Awesome!

  7. Mohl bych poprosit o jednoduché, leč výstižné "Suit Up!" Tedy hned po té, co mi administrátor přiřadí ikonku člena, o kterou už žádám v příslušném vláknu pár dní.
  8. Zdravím přítomné, téma trochu umřelo, proto bych se rád zeptal, jak si vedete se svými plechovými miláčky na LPG. Koupil jsem OII 1.6 MPi (75kW) a vyhlížím správný servis, který mi přestavbu v Praze či okolí udělá. Nechám si proto rád poradit. Případně, zda má někdo zkušenosti s plněním pod víčkem právě u OII, vzhledem k tomu, že se tady probíralo, že je to nějak problematické apod. Díky moc a spoustu kilometrů na LPG přeji.
  9. Jako nový majitel OII Combi z Modřan mám nejblíže autorizovaný Auto Adámek. Chtěl jsem jednoduché věci. Vzít si škodivkovou šekovou knížku, zjistit, kdy bych mohl s "novým" vozem na min. výměnu oleje a brzdovky, kolik by mě stál vystřelovací klíč s DO na centrální zamykání, namísto stávajícího klasického klíče a externího DO, na kolik by mě přišly ALU kola a nějaké drobné doplňky. Výsledek? Šekovou knížku jsem dostal s velikou neochotou, kdy jsem měl skoro pocit, že jim něco kradu. výměnu oleje udělají, ale jestli prý potřebuji za tři měsíce na servisní prohlídku, musí to prý spojit, takže se mám připravit na větší výdaje, vystřelovací klíč? Když jsem tohle spojení použil, servisák na mne s nechápavým výrazem v tváři vyhrknul, proč bych něco takového měl jako chtít, ani slovo o tom, jde, nejde, za kolikl. Říkám tedy, že je přece pohodlnější mít vše v jednom, zvlášť když to jejich hnusné zelené škoda-dálkové ovládání vypadá jak o Číňanů. Odpovědí mi bylo, že minimálně tři tisíce a opět nasadil výraz, že takového exota v životě nevidělil a že jsem snad první na planetě, kdo by vystřelovací klíč k OII chtěl. ALU kola byla zase scéna, kdy prodejce nevěděl kolik stojí a odkázal mne na prodej v autosalonu, že tam mají ceníky. Opět se ptám jen tak pro jistotu na vystřelovací klíč. Odpovědí mi bylo, že to vůbec nejde a když, tak strašně složitě. Celkově naprosto nespokojenost s jednáním a to taková, že bych si tam nejel nechat přezout ani půjčený vozík z OBI, natož abych jim svěřil Octivku. Tady určitě ne.
×
×
  • Vytvořit...