Přejít na obsah

Hanus

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Hanus's Achievements

0

Popularita

  1. A je to mozne ze kdyz tam mam ty 2bodove ze to netaha kvuli svickam??? Jakoze taha, ale ne tak dobre od nizsich otacek??
  2. Zdravím borci chtěl hsem se zeptat zda by někdo neporadil jake svicky použít do mé octávky...Mám RS rok výroby:2001 motor :AUQ...v autě mám lpg!!! Momentálně tam mám 2bodove bosche, ale řekl bych že to není ono a auto netaha od spodu jako předtím...pred výměnou jsem tam měl tuším NGK, ale nevím jake a auto bych řekl že hodně sypalo..poradi nekdo jake by tam meli byt???
  3. Auto cuka pri rychlejsim pridavani plynu a obcas se stane ze to streli do sani a na teplote nevejde porad stejny a nema vubec vykon..Diagnostika ukazala zapalovani valec 2 tak jsme prohodily civky a stjne to ukazuje porad dvojku..:-( u hadic jsem nic nenasel a klapka je taky Ok..cetl jsem ze by to mohl byt ten zapalovaci modul jenze jsem ho nikde nenasel proto jsem se ptal kde muze byt pokud tam teda je ....uz si fakt nevim rady :-( A vetsinou se zadusi u 2500 oacek, ale tak ze to uplne zamlati s motorem jak se to zadusi...cerpadlo je taky ok protoze mi ten problem dela i LPG..
  4. No to ja vím,jenže mám tušení že je tam ještě někde předtím ten zapalovací modul..jelikož mi auto cuká a cívky to nejspíš nebudou tak jsem myslel ze je jeste neco pred civkama :-(
  5. Zdravím..chtěl bych se zeptat jestli někdo neví kde najít zapalovací modul u octavia RS 2001 motor AUQ...pod airboxem není :-(((
×
×
  • Vytvořit...