Přejít na obsah

Freakox

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    41
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Informace

  • Zájmy
    Auta

Návštěvy profilu

475 zobrazení profilu

Freakox's Achievements

0

Popularita

  1. Freakox

    Vibrace do volantu

    Včera jsem byl v pneuservisu, kola znova vyvážovaná, ale nikde nic moc nechybělo, kola z předu šli dozadu a naopak. Po pravdě je to lepší, ale, že bych byl uplně spokojený se říct nedá, pořád to jemně vibruje a drncá :( řekli mi, že by to mohl být kloub poloosy, dá se nějak zjistit jestli je špatný? Jinak už nevím, to je nekonečný příběh, člověk aby měnil polovinu auta
  2. Freakox

    Pružiny + alu kola

    Na tvoji první otázku odpověd neznám, ale co se týče dopsání kol do TP. Mám to samé BKD 103kw, ale facelift. V tehničáku zapsané max 17" kola (asi 225/45/17) jezdím na 18x8J 225/40/18, ve škodovce mi bylo řečeno, že ty disky nejdou dopsat na jinou motorizaci než RS, pokud je nemáš z výroby dopsané. Možnost je mít TP na kola a poté je skusit dopsat, ale nevím jak to dnes funguje, prý i tak s tím můžou být problémy. Dodatečně shánět TP je celkem problém i když někdo ho může vyhotovit, ale dávat za kus papíru cca 1500kč víc je dost ;) já jezdím na těch 18" bez zápisu ve velkém techničáku už 2 roky a za celou dobu ani jeden problém a jakože mě párkrát stavěli policajti a nikdy nic. Samozřejmě na technické je problém, řešení, jet na zimákách :)
  3. Freakox

    Vibrace do volantu

    Geometrii mám po výměně tlumiču v pořádku, je to ani ne týden co jsem si dal ten podovzek do pořádku (tlumiče, všechny vůle zkontrolovány, nikde nic, čepy silentbloky vše ok.) . Na převážení kol jsem byl cca měsíc nazpět, malinko byly nevyvážená 2 kola, ale jen pár gramů, disk neháže pneu házela na každém kole, ale ubezpečoval mě, že by se to nemělo projevovat vibracemi, říkal, že by to mělo být něco jiného, v návaznosti na to jsem dal do pucu celý ten podovzek ale mě to drncá jak kdyby byl bouchlý disk, na krásně rovném asfaltu. 18ky mám, ale disky jsou na 99% rovné, což mi na vyvažování potvrdil. Je možné že by to dělali ty pneu? jsou nové, koupené teď v dubnu, dot 2015 najeto tak 7000km. Po koupi pneu jsem nic takového nepozoroval, začalo to nedávno.
  4. Nejdřív bych vás chtěl pozdravit... Ahoj. Mám poněkud banální problém, ale začíná mě to čím dál víc vadit. Při jízdě klidně i po městě 50km/h + nebo i mimo město mi vibruje volant, jde to poznat na rovném asfaltu. V servise mi na vyvažovačce zjistili, že mi hází pneu, ale pneu už mám cca 7000km na kolech a vibrace začali teprve nedávno. Kola jsou vyvážené, teď jsem byl v servise a mám nový podvozek, tlumiče, uložení, dorazy, axiální táhla měla vůle, ale jsou teď nové, čepy ok, ložiska ok. Na podvozku by mělo být údajně vše ok, čím by to mohlo ještě být? Už mě to vážně štve. Děkuji za odpovědi.
  5. Freakox

    Letní pneumatiky

    Na 18" patří 225/40 92Y, nevím jakou máte šíři disku, ale na šíři 8-8,5 je ideální 225/40, 245/40 už je široké.
  6. Zdar lidi, můj dotaz je následující. Nastartuji auto a někdy větrák jde hned, někdy se zapne až po 5 minutách, někdy se nezapne dokonce vůbec. A když fouká tak klima ani moc nechladí, sice fouká studený vzduch, ale když nastavím třeba na 16 stupňů C tak až po nějaké době fouká správně studený vzduch. Nedávno jsem byl na doplnění klimatizace, úniky z chladiče nemám žádné. Začalo to zlobit od té doby , co jsem jel na vyčištění klimatizace (týden po plnění) a nejenže mi to pořád smrdí tou dezinfekci v autě už asi 2 týdny, ale ještě to blbě fouká. Nevíte někdo co s tím?
  7. Zdravím všechny, chci se zeptat jestli se někdo nesetkal se stejným problémem, všiml jsem si, že mi auto sedí na levé straně víc jak na pravé, po ohledání jsem nenašel nic co by tomu mohlo napomáhat, pružiny se zdají ok. když změřím od podběhu ke kolu na levé straně je o 1,2 cm míň jak vpravo, ve předu také, ale s menším rozdílem, stál jsem na rovném povrchu a všiml jsem si toho na více místech, v garáží, na asfaltu, všude je to podobné, takže na křivé plošině jsem nestál. děkuji za odpovědi
  8. přikládám fotky: přední kolo zadní kolo: snad si můžeš udělat představu o tom jak to vypadá
  9. Odpoledne ti sem můžu hodit foto jak to vypadá, ale je to hezké, a myslím si že et 30 nebude takový rozdíl, nebál bych se toho :)
  10. při zatáčení doleva víc, doprava mín, mi něco vrže zespodu (nejspíš od těch kol) mám známého, který se mi o auto stará, tak když jsme auto projíždeli zvuk jakoby zázrakem nebyl :D a po kontrole na nic nepřišel. Přitom teď jak je chladněji se mi zdá, že je to slyšet častěji, i když nevím jestli teplota na to může mít vliv. Neměl tady někdo podobný problém?
  11. Tak, mám možnost sehnání TL ke kolům přes jednoho pána, někdy příští týden bych za ním měl jet se domluvit, ale říkal, že přesně na má kola by to neměl nebo tak něco, takže se ptám co je důležité mít v tom TL, šíři pneu, šíři disku, nebo stačí jen pneu, když disk stejně nikdo koumat moc nebude, mam 8x18
  12. mám 8x18 et35 a vzadu jsou kola zalezlá trošku, vepředu jsou skoro zároveň s blatníkama
  13. Ber rovnou 18", po nazutí 17" budeš akorát neštastnej...
  14. v TL je ale napsaný výrobce atd. ne? todle celé je fakt padlý na hlavu, přitom by to vše bylo jednoduché, ale ne my musíme mít v ČR něco extra, viz TL.
  15. Zdar, nevíte někdo jak si zapsat kola 8x18 ET35 do TP? mám je už od jara n autě, do teď jsem na nich jezdil, a rád bych to do budoucna řešil. kola jsou dovezené z Německa od německého výrobce Rondell a nemám k nim TL páč Němci jsou normální a nic takového nemají (TL je jen výmysl naší vlády) na kolej je jen vyražen KBA. je nějaká možnost jak je dopsat? vím, že mě to může něco stát, ale s tím počítám.
×
×
  • Vytvořit...