Přejít na obsah

martin.h

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    16
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kontakty

  • Skype
    hmartin919

Informace

  • Zájmy
    Geocaching, PC, Scooter.....

martin.h's Achievements

0

Popularita

  1. Tak jsem si přečetl návod a začal trochu laborovat... Když nastartuju a klima je puštěná na manual, tak to chladí skoro okamžitě. Pokud ale nastartuji a hned zapnu automat-climatronik tak to jde až cca za 8-10min.
  2. Už jsem to taky někde viděl, ale nechápu jak to tam někdo může nacpat...
  3. Mám úplně stejný problém. Auto začne chladit až déle po startu a až když motor hodně ,,vytočím,,. Je to rok 2007 a já ho mám půl roku.
  4. Denní svícení také zrovna řeším a po namontování potřebuji poradit jak to zapojit. Chtělo by to, aby se to zaplo s automatickým denním svícením s parkovačkama a po setmnění přeplo na xenony a zhaslo..... v levo svítí a v pravo nesvítí.
  5. NE,NE nezatýká, jen si nepamatuji jak to bylo bez pružin. Tak se ptám zda je to takhle v pořádku, nebo se to hlo ...
  6. Dnes jsem zašel do HALFORDS Plzen a koukam že mají nějaké slevy. Najednou co nevidim ,,naší ploutev,, za akční cenu 199,- Kč Tak jsem si ji koupil a pude holka na střechu.
  7. Po čtrnácti dnech od namontování modrých pružin jsem změřil ,,škvíru,, u zadního kufru. Nevim jak to bylo před, ale teď to vypadá takto ....!! Přikládám fotky..... PS: Změřte někdo škvíru bez pružin, jaká tam bude hodnota....Dík PS2: To těsnění kufru se má dotýkat kastle, nebo NE ?? (vyfoťte někdo standartní stav ).
  8. Zrovna to sleduji. Mám modré pružiny, venku je teplo a mně po týdnu od namontování kufr sotva nadskočí. Zvláštní že ?? :) ;)
  9. Ode dneška už jsem také majitelem ,,polootevřeného kufru,, ! Namontoval jsem pružiny modré a kufr se otevře tak do vodorovné polohy. Mně to až tak nevadí a svůj účel to podle mně splní.... PS: Paní Soňa Nesvadbová z PENTY musí být docela odvázaná ,když tam pořád někdo volá a chce modré pružiny na OII :smich: PS2: Moje pružiny v akci...... name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="500" height="405"></embed></object>&hl=en&fs=1&ap=%2526fmt%3D18" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344">
  10. Chtel bych taky ty pružiny. Nevim zda to někdo má jako já (OII rok 2006), ale já když na dálce zmačknu otevření kufru, tak se kufr pouze uvolní ale aby se otevřel musím zmačknout el.zámek nad SPZkou. Dá se to někde překonfigurovat, aby se kufr pouze neuvolnil ale i otevřel.??
  11. martin.h

    STREAM

    Slušná práce, to je ono. Dík :D PS: už jsemto našel i tady...AUX
  12. martin.h

    STREAM

    Mam radio Stream, prvni verzi. Vim že se to tu řešilo že nefunguje AUX vstup. Nešlo by to nějak zapojit na místo vstupu pro CD měnič ?.......viz obrázek. Kablík jsem si vyrobil i se štekrem.
  13. Vypadá to super !! Chci se jen zeptat, budu to dávat i do zadních dveří, ale tam mam pouze ruční stahování. Kde vemu napajání na to osvětlení ?
×
×
  • Vytvořit...