Přejít na obsah

Pružina

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    37
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele Pružina

  1. Omlouvám se zapomněl jsem uvézt že jde o WV Golf (vím že jsme na stránce o Octaviich ale ten princip bude podobný ne?) Jak teda lze tuto jednotku spárovat s telefonem aby to fungovalo?
  2. Zdarec borci po přečtení celého tématu a načerpání nějakých vědomostí tady jsem chtěl udělat dobrej skutek a rozchodit bluetooth kamošovýmu taťkovi. Jednotka: 3C0 035 729 G (nikde jsem tu o ní nečetl) rádio: RNS 300 volant: bez multifunkce Maxidot: červený V jednotce jsem přes diagnózu úspěšně aktivoval bluetooth takže už jde v telefonu vyhledat ale při pokusu o spojení to selže. To mě vedlo k tomu že se to musí nějak spárovat pomocí maxidotu nicméně v něm není položka telefon. Takže předpokládám že ta se musí taky nějak aktivovat. Tak jestli mi můžete poradit jak. Nebo jestli je tam jinej zádrhel.
  3. Tak potom jedině stříknout barvou no. Jiný řešení asi nebudu
  4. No tak auto je taky celé ve folii a ta folie už je taková zašlá jakoby špinavá. A když se vezme leštěnka tak se ta špína z toho vytáhne. Takže po rozleštění by snad ta barva mohla odpovídat. Zkusím něco takovýho sehnat no. Ještě jsem se uplně nerozmyslel jestli je tam vůbec chci.
  5. No to by popraskalo skoro určitě Akorát teda netuším jakej bílej silikon máš namysli. No s tím odstínem to řeším taky. Jelikož ty mračítka jsem polepil do bíle folie a pochopitelně to teď má jinej odstín než auto. Tudíž asi bude řešení vzít leštěnku a rozleštit celý auto. To sem chtěl nechat až na jaro.
  6. dík. Volil jsem lesk aby to korespondovalo se zrcátkama a střechou. Hlavně jsem to chtěl řešit folií protože známej to měl stříklí jen tak hala bala a už se mu to loupe. Možná kdyby to obrousil použil základ na plasty atd. tak by to vydrželo ale takhle je to ideál a když budu chtít tak to kdykoliv strhnu a je to jak nový. Jo taky sem nad tím přemýšlel jestli to třeba nemam stříknout sprejem zrovna bílou ve spreji mám ale zas nevím co by na to ta guma říkala a asi by to tam moc nedrželo. Hlavně by to taky mohlo vypadat pěkně hnusně.
  7. :lool: Kupoval jsem je na Sbazaru. Není to o tom že by tam neseděli se světlama lícujou dobře a krásně kopirují tvar světla ale to světlo má ještě po obvodu těsnící gumu která mezi blatníkem a tím mračítkem vytvaří nehezkou černou linku.
  8. Dík ;) No mě se celkem líbí ale vadí mě ta znatelná mezera mezi tím mračítkem a blatníkem a kor na té bíle je to fakt vidět. A kamoš ten se jen podíval a říka: V ŽÁDNÝM PŘÍPADĚ! DOLŮ!
  9. Takže zase jsme trošku postoupili. ČERNÁ MASKA ORIGINAL DENNÍ SVÍCENÍ Ještě jsem koupil mračítka ale po dohodě s kámošama jsme naznali že je tam dávat nebudu.
  10. No zaprvé mě nenapadlo kde jinde. A pak jsem trošku doufal že třeba řekneš. Můžeš to udělat tak tak tak ale je to totál prasárna a nebo to udělej takto a tak je to ok. :lool:
  11. Zrovna od tebe jsem v podstatě ani jinou odpověď nečekal a ani nemohl čekat
  12. Tak samozřejmě na tom se shodneme že to není ideální. Ale momentálně tam mám obyč světla s HIDkama (je to tak od koupě) a radši bych to zatím řešil originálama s tím že se tam ten zbytek pak dodělá protože co si budem povídat nějakou korunu to stát bude a nebude to málo. A vzhledem k tomu že mi jde hlavně o to ASF tak to budu chtít dodělat.
  13. NO to jsi mi moc nepomohl jednak se mi jedná o FL světla. A můj dotaz není ani tak ke světlům (ty mám komplet se vším co mají mít) Spíš mi jde o to jestli to potřebuje ještě nějakou dodatečnou jednotku nebo to jen zapojím nakoduju a jedu. No já to spíš myslel tak že by dočasně nebyli polohovací vůbec (respektive jen manualně na autě) a pak by se to případně dodělalo. Měl jsem superba bez xenonů dal jsem tam xenon světla vyškově stavitelné vůbec nebyli a vůbec mě to nevadilo. Měl jsem je nastavené defenzivně že i když mě sedlo víc lidí dozadu tak jsem neoslnoval. Ale můj dotaz pořád zní co potřebuji k tomu aby to svítilo. dík Mimochodem auto je před FL překopané na FL
  14. Ahoj mám dotaz. Co vše potřebuji koupit popřípadě naprogramovat když chci vyměnit svoje nexenon světla za xenonová. Pro začátek přeskočíme věci potřebné pro nivelaci (to se bude možná řešit dodatečně) teď mi jde vyloženě o to dám na auto a aby to svítilo. Nějaké dodatečné jednotky tuším jsou potřeba. Dík za radu.
  15. Pružina

    Přestavba na facelift

    No já auto koupil právě bez toho a už mě při otvírání kapoty zůstala maska v ruce. Musím dokoupit bez toho je to v pr....
  16. Jo já už plechy 5 rok nepoužívám nemam to rad. Teď už bych tam ani patnáctky kvůli brzdam nedal. Hlavně ty kola jsem koupil za 2,5 tis takže super kauf
  17. Tak už na zimních A nahozeny velký brzdy.
  18. Fakt? Kolik si z toho berou? Už jsem je našel tady ale safra zrovna teď to přišlo v blbou chvíli zrovna jsem dělal brzdy
  19. Jo tak to je jasné že normál octa nemá v TP 18 ale myslel jsem to tak že tam půjdou zapsat. Třeba můj děda má RS na 17 a v TP 18 taky nemá. Takže můžeš použít jak ty říkáš nějakej falešnej papír tady z fóra (ty ženský za přepážkou fakt moc neví která bije) a nebo si požádat ve škodovce a věřím že by ti ho bez problému taky dali. Jelikož jsou to originál kola které oni montují sice na jiný typ ale to by neměl být až tak problém asi.
  20. Jako nechcu kecat jo jsou to kola primárně montovaná na OII RS FL a přestože mám trošku jiný model ale který vychází ze stejného vozu tak si myslím že by to nemusel být problém. Ale jak říkám nevím je to jen moje laická domněnka a logické uvažování.
  21. Jo jasně já neříkam problém může být. Já měl asi vždycky štěstí. Buď jsem stihl dát zimáky než přijel likvidátor. A nebo si kola vzorek vše vyfotil a vůbec neřešili že kola nejsou v TP. Ale ják říkám možná jsem měl jen štěstí což příště být nemusí. Ale myslím si že Neptuny zapsat nebudou problém.
  22. Neptuny zrovna scháním na jaro. Jako divej já nikdy s pojišťovnou neměl problém co se týče kol. Nikdy to neřešili. A hlavně zapsat neptuny nebude problém k tomu ti škodovka dá schválení v pohodě si myslím. Jinak chápu že chceš mít všechno v cajku ať je klid a není zbytečnej problém.
  23. Jo tak každýmu se líbí naštěstí něco jinýho jinak by jsme měli všichni ty auta stejný. Mě se tam třeba líbí origo kola. Líbí se mě prostě když je to jakoby origo stav.
×
×
  • Vytvořit...