Přejít na obsah

OCIIA

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

  • Poslední návštěva

OCIIA's Achievements

0

Popularita

  1. Prodám rádio audience za 2000 Kč. Vymontované z mé octavia II 2005. Pin součástí. Zájemci pište na daniel.loucny@seznam.cz Rádio je v plně funkčním stavu, vypadá dobře žádné vážné kosmetické vady.
  2. OCIIA

    BOLERO

    Čau chlapi, potřeboval bych pomoc. Také chci vyhodit stream a hodit do auta Bolero z octavia II před face. Mam octavia II, 2005, krátkou s parkovákama dovezeou z německa. Typek tvrdi, že mu to rádio v pohodě fakčilo v oc2 před face. Nemohl by jste mi někdo poradit? http://aukro.cz/autoradio-skoda-bolero-3t0035156b-pred-fl-verze-i4350234263.html
  3. OCIIA

    Olomoucký kraj

    Zdar chlapy jsem kousek od Olmika (Zábřeh). Koukal jsem na fotky z poslední akce, příště bych se rád přídal. Koukal jsem, že tam byly i fábky vzal bych i bráchy. :)
  4. Máte někdo zkušenosti s tímhle? Nešlo by to použít? http://www.autodilyjimo.cz/elektromagneticky-odskok-p1841
  5. Prosím tě kde jsi to našel? Taky bych ty čudle rád vyměnil. :)
  6. Vykoumal to už někdo? Mohli by jste se sem hodit foto, či nějaký návod? :) Mám na to taky velký zálusk.
  7. Tak něco jsem našel. Někdo to už zkoušel na fabii. ( http://www.fabiaauto.cz/skoda-fabia/osvetleni-klik-dveri-skoda-fabia ). Akorát já bych chtěl aby to svítilo jen když odemknu auto. Nejlépe to napojit na stropní svícení. Nevíte někdo jestli je někde v blízkosti palubky něco na co bych to napojil? Nebo to musim nějak natahnout od stropničky? Hledal jsem kliky na netu kde se dalo, ale neúspěšně :/. Tak to asi nějak sfouknu doma v garáži.
  8. Dobrý den, chtěl bych osvětlení venkovních klik u své octavie. Když odemknu dálkáčem auto a rozsvítí se mi stropní světlo, aby se rozvítíla i nějak vmontovaná led do venkovní kliky jak u audi. Hledal jsem po internetu ale nic jsem nenašel pouze osvětlení vnitřních klik. Zkoušel to někdo?
×
×
  • Vytvořit...