Přejít na obsah

FreeSoul

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele FreeSoul

  1. Problém vyřešen. Vadná byla nabíječka, nikoli zapalovač.
  2. Zajímavý tip, podívám se, ale teoreticky by to neměla být ta příčina, dříve jsem tu nabíječku používal bez potíží.
  3. Čaute, mám Octavii 2001 facelift a mám problém se zapalovačem. Víte v čem by mohl být problém, když mi pálí pojistku? Zapalovač moc nepoužívám, teď jsem ho takřka po čtyřech měsících chtěl použít pro nabíjení mobilu a zjistil jsem, že mi nefunguje. Kouknul jsem na jeho pojistku a hle, byla přepálená, tak jsem ji vyměnil a bylo to ok. Druhý den přijdu do auta a zapalovač zase nic, tak koukám na pojistku a zase spálená. Bohužel na žádné měření proudu a jiné hrabání v elektrice moc nejsem a hlavně nemám vybavení, takže spíš jestli nemá někdo nějaký jednoduchý tip na co mrknout, než to zavezu do servisu. Díky.
  4. Prozatím pomohlo ztlumení jasu podsvícení budíků, jakmile jsem ho snížil téměř na minimum, tak už lze okno na zmačknutí stahovat, alespoň zatím...
  5. Zdravím pánové, zkoušel jsem hledat, ale můj problém jsem nenašel - mám problém s elektrickým stahováním okna (s řidičovým). Nefunguje mi stahování okna na "zmáčknutí" jestliže mám zapnutý světla. Pokud světla vypnu, tak stahování okna na zmáčknutí funguje. Přičemž vytáhnutí (zavření) okna na zmáčknutí funguje bez ohledu na zapnutá/vypnutá světla. Měl tu někdo tento problém nebo napadá vás čím by to mohlo být? Díky.
×
×
  • Vytvořit...