Přejít na obsah

Defik

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    14
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Defik's Achievements

0

Popularita

  1. Tak jsem nakonec nevyhrál a hodil jsem to raději do servisu. Tam po dlouhém zkoumání zjistili, že se pohnula část konstrukce, kvůli čemuž to těsnění přesně nedoléhalo. Je to ale fakt zvlášní, protože do auta nikde nic nenabouralo... Každopádně odstrojili v kufru vnitřní plasty, chvilku do těch plechů mlátili, aby to o nějaký ten milimetřík posunuli a už je to vyřešeno.
  2. Ještě přemýšlím... Přijdu vůbec na něco, když se mi ta voda nedostane ZA to těsnění, ale jen na něj? Mrkni na tu fotku v první zprávě, co myslíš?
  3. Okej, díky za radu, zkusím to. jen se zeptám, jak ho sundat?
  4. Tak jsem to přetěsnil ale i tak se voda zachytává na stejném místě, jako na obrázku. Ta voda tam může být nebo ne? Co jiného by mohlo způsobovat to zamrzání kufru? Že by byl zámek příliš napevno? Nebo něco jiného?
  5. Díky moc za info... Ještě se zeptám: Někde jsem slyšel, že by mohly být jen ucpané nějaké žlábky pro odvod dešťové vody. Nikde jsem nezjsitil, co o čem je řeč. Netušíš?
  6. Mám stařičkou Octavia II r.v. 2007 (Hatchback) a zatéká mi k těsnění do kufru (viz. foto). Není to nijak moc, ale problém je, že v zimě ta voda zamrzne a já se nedostanu do kufru. V servisu už mi přitáhli ten zámek kufr, aby těsněji doléhal, ale to nepomohlo. Netušíte, jak to vyřešit?
  7. Jasné... zkusím s tím vyjet, postavím to proti zdi a jestli to bude svítit dobře, tak to beru jako hotové řešení. Jestli ne, tak si sjedu pro světlo.
  8. Díky moc za zprávu. Technickou moc neřeším, vždy to dělám přes servis, který se o potřebné vždy nějak postará. Vzhled obecně taky ne, jestli světlo bude žlutý a druhý modrý je mi jedno. Spíš mi jde o to, abych nebyl na obtíž ostatním řidičům, nebo aby mi policie nenapražila pokutu, jen co mě uvidí. FCB skupinu zkusím, tam to neznám 🙂 Jinak pro cca 1500,- Kč (cena světla z vrakáče) se mi to moc nechce rozlepovat a nějak řešit. Ono to zrcátko beztak vevnitř 2x moc nedrží, takže si nejsem jist, že by to šlo ještě (nějak lépe) opravit. Ale kdyby mi někdo řekl něco ve smyslu "vyndej žárovky, dej do trouby na 150 stupnů na 15 minut a ono se to rozpadne" tak to bych asi zvládnul 🙂 L.
  9. U levého světla mi po výměně žárovky H7 upadlo to zrcátko, které je před žárovkou a odráží světlo zpět do světlometu. Zatím jsem to tam nějak prasácky přidělal. Co s tím dál? Dá se to nějak řešit a nebo je nejjednodušší koupit celý nový světlo? Nebo to zrcátko mám jen odstranit a neřešit to? ps. Auta jsou pro mě španělská vesnice. Můžete mě soudit a/nebo se ptát, proč a jak se to stalo, ale tím nic nevyřešíme 🐵
  10. Ahoj. Mám Octavia 2 (2007), 1,9 TDI (najeto 175.000 km). Měl jsem ji v servisu, protože se mi zasekával a zadrhával spojkový pedál. V servisu nejprve vyměnili jeden a poté oba válečky. Pedál už se nezadrhává a nezasekává, což je dobré. Teď mám ale pocit, že se při přeřazování mezi rychlostními stupni spojkový pedál dost klepe. Když mám vyřazeno a sešlápnu spojku, tak tam ten problém není. Když řadím (typicky) 3=>4 nebo 4=>5, tak je to poznat asi nejvíc. K těm vibracím dochází tak po sešlápnutí 1/3 pedálu. Možná si to jen namlouvám, protože si teď spojky víc všímám, ale mám dojem, že to dřív nedělalo. Mám to nějak řešit? ps. O autech naprosto, ale naprosto nic nevím, takže se předem omlouvám, jestli jsem něco důležitého vynechal.
  11. Danikd vyhrál. Zakladatel je debil a nevěděl to. Danikd - díky za tip, tohle jsem fakt netušil.
  12. Ahoj. Z ničeho nic mi v autě přestala fungovat dálková světla. Když s nimi chci jen probliknout, tak se na palubce rozsvítí kontrolka a světla normálně zafungují. Pokud dám ale páčku do polohy "dálková světla zapnuta", tak se nic nestane. Netušíte v čem je problém? Blbá pojistka? Jaká? Nebo je to něco jinýho? Autům vůbec neholduju, tak prosím, pomalu na mě :)
  13. Ahoj. Mám naprosto základní dotaz. Mám Oct2 (12/2007), autoradio stream, ale nějak se mi nelíbí zvuk základních repráků. 1a) Jaké jiné repro byste doporučili? Netřeba hi-end prostě jen něco lepšího, než co je v základu. 1b) Jaké všechny reproduktory bych měl vyměnit? 1c) Jaké jsou velikosti reproduktorů a jejich vlastnosti (odpor, rozměry, ...)? Abych nekoupil něco blbě... 2a) Čekám, že mi poradíte, abych rovnou koupil nové autorádio. Ok :) Co jiného vybrat? Nepotřebuji hi-end s televizí. 2b) K tomuto rádiu můžu použít repráky z otázky č. 1)? :) Díky moc za tipy...
×
×
  • Vytvořit...