Přejít na obsah

tom007

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    27
  • Registrace

  • Poslední návštěva

tom007's Achievements

0

Popularita

  1. tom007

    Parkovaci kamera O2

    Tak už to zase nejede někdy jo někdy ne + od světla zpátečky chjo.Poraďte někdo nebo odkaz, kde se to řešilo nemůžu najít za stovku ?
  2. tom007

    Parkovaci kamera O2

    Tak hotovo, Kdo by nevěděl jako já tak signál do rádia + naštěstí funguje ze světla zpátečky.Napajeni kamery jsem vzal z rozvadeče u motoru.Tam se dá dostat tak že se odmontuje baterka a nad pedály jekejsi poliš a tam je pruchodka.Ale asi to všichni tady ví tak to klidně smažte?
  3. tom007

    Parkovaci kamera O2

    Dík za radu? No mě na maxidotu píše i poruchu konkrétní žárovky tedy alespoň na předních světlech a mlhovkách.Ostatní nevím,myslím že svítí jen žlutá žárovka na palubce tak to že mě to po nastartování nefunguje jsem přisuzoval tomu can bussu.Jestli se to řešilo tak jsem to nenašel? No jak se říká Dobrá ráda nad zlato. Ale i tak dik.
  4. Zdravím všechny, Pořídil jsem parkovací kameru ale potřeboval bych radu. Kameru jsem napojil a plus impuls do rádia napojil na světlo zpátečky.Radio přepne to je v pohodě.Ale pokud napojim i napájení kamery na světlo zpátečky tak zobrazuje a vše funguje dokud nenastartuji.Začne to blbnout a nějak se to ruší no prostě vše to přisuzují can busu.Nevite někdo o napájení které není pod kontrolou can busu nejlépe někde u zadních světel.Parkovaci senzory mám.Je to O2 předface. Dík za jakoukoli radu.
  5. tom007

    Pružiny O2 rs dsg

    Zdarec mas je ještě ?
  6. Zdravím všechny, mám O2 2,0TDi 103kw max zatiženi na nápravu 1100kg.Chtěl bych trochu dolu a mám možnost koupit pružiny z O2 rs TDi DSG.Nevíte někdo jaké má zatižení na nápravu popřípadě jestli by to bylo v poho.Moc dik.
  7. Díky za potvrzení,je to tam a stačilo 6 ks na jedno světlo.
  8. Zdravím všechny. Mám předni nárazník O2 rs face a koupil jsem denni svícení a držáky.Chystám se na to o vikendu a budu muset sundat celý nárazník.Mohl by někdo poradit co za šroby,matky,podložky připedně něco jiného k tomu budu potřebovat?Připadá mě že na ten držák by se měli dát ty ohlé plíšky se závitem uprostřed a pak to světlo přišroubovat zezadu ale to mě připadne blbost při poruše sundávat celý nárazník.No pokud by někdo věděl a byl ochoten poradit předem děkuji :-)
  9. Takže jsem hledal rozdíl u prodejcu a pod stejnym kodem nebo na ruzne kotouče se prodava to same. Kryci plech kotouče predni stejny pro 280,288 a 312 Přední brzdový třmen stejný pro 288 a 312 Brzdove dectičky stejne pro 288 a 312 Vzadu se musi vyměnit i plech ten stejny neni jinak stejne jak na predku. Takže pokud je kotouč 288 mm mělo by stačit pouze kotouč 312 mm a držak třmene pro kotouč 312 mm.A kdyžtak trochu červene barvy ale já jsem spíš pro černý lesk ?
  10. Nějak to čtu ale moc moudrej z toho nejsem.Když mam 2.0 tdi 103kw a kotouč 288 mm co všechno je třeba? Kotouč,držak brzdiče,plech za brzdič.Co samotný brzdič a desky ?pokud je kotouč větší logicky by měli být větší i dosedací plochy ne.I tak mam na kotouči okraje nebržděna a hnusne.Mam v zadu desky ko a i kotouče nic moc a naskytla se mi priležitost koupit zanovni komplet brzdy z rs.Tak pokud to někdo měnil muže mi poradit co presně koupit aby to bylo ok.
  11. Jj,tu praskolou pružinu jsem nechal opravit a zatim jsem žadne škrtnuti nepozoroval takže to bylo asi tim :-) moc dik všem.
  12. Jj tak to je dobrá zpráva,dám opravit to pero a vubec kontrolu podvozku a uvidim.Ještě se chci zeptat más seriový podvozek?nebo to máš nějak snižované? Chtěl jsem tam dát pružiny hr -35mm ale jak se zdá tak budu muset opravit serii a pak se uvidi v čem je vlastně chyba.Každopádně dík všem za rady a cenné zkušenosti ;-)
  13. Tak na disku je zezadu 331 18x8.0JJ ET35.Takže zřejmě potřebuju min 40:-(.Vede z toho nějaká cesta nebo prodat a koupit něco s et min 40? Jo a po sundáni kola jsem zjistil že vzadu dole na peru je kus asi 1\2 otáčky pera ulomene ale auto nekleslo tak to asi tim nebude na druhe straně je to ok.
  14. No podložky tam nejsou,velikost disku se musim mrknout a napišu.
×
×
  • Vytvořit...