Přejít na obsah

Adam85

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    45
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Informace

  • Zájmy
    sport

Adam85's Achievements

0

Popularita

  1. Ahojte. Mám prosbu - protože nakupuju ala socka, tak jsem vlnoi koupil toto: http://www.aliexpress.com/item/Sali-2015-1PC-8LED-Daytime-Running-Light-Fixed-iron-plates-Screw-DRL-Car-Fog-Lamp-Waterproof/32436527036.html?spm=2114.01010108.3.1.2hKIiZ&ws_ab_test=201407_2,201444_6_3_2_1_5_4,201409_1 a po ročním provozu jsou KO - téměř to nesvítí a auta na mě dost blikají - když jsem je koupil, tak jsme je utěsnili lepidlem na čelní skla a je to OK - ale potřebuju nějaké silnější světla. Kabeláž je už natažená, takže bych tyto staré odstřihnul a naletoval jiné a našel jsem toto: http://www.aliexpress.com/item/High-Power-2Pcs-Set-6-Led-9W-Universal-Car-Light-Source-Waterproof-DC12V-DRL-Daytime-Running/1980996628.html?spm=2114.01010108.3.94.IzbQFK&ws_ab_test=201407_2,201444_6_3_2_1_5_4,201409_1 nemáte s tím někdo zkušenost? Díky, Adam.
  2. Tos měl cenu asi s množstevní slevou - zřejmě díky tomu objednání spojky. Jinak rozvody mně pán nabízí za cca 3900kč (Ina/Graf). Díky
  3. Díky za odkaz - to máš tu sadu INA? A pumpa je GRAF? Díky
  4. V té sadě z autorozvody.cz - bazos.cz jsou kladky Ina a pumpa Graf - to bych bral jako OK. Jen nevím, jak je na tom řemen Dayco kvalitativně...
  5. Díky! Ještě jsem našel toto: http://auto.bazos.cz/inzerat/45596382/Rozvody-Skoda-Octavia-VW-Bora-Golf-Seat-Leon-Toledo-19-TDI.php . Údajně se Dayco řemeny dávají i v autor. servisech, ale ten Contitech je mně sympatičtější.
  6. Ahojte. Budu muset dělat rozvody a našel jsem tyto: http://www.autodilyplus.cz/sada-rozvodu-vod-pumpa-i-1-9-50-66-81kw-aqm-agp-agr-2 Šli byste do toho, nebo se dá sehnat něco lepšího za ty peníze? Je to na O1 1.9TDi 66kW, motor AGR, r. v. 2000 - facelift. Díky za event. rady. Adam
  7. vrzání by mně nevadilo, spíš aby zas neprasknul ten plastový konec bovdenu...pak že O1 66kW je nezničitelná - až na alternátor, stahovačky, v mém případě nefunkční klima - děravý okruh a médium je fuč atd. No, je to 14 let staré auto, tak to má asi nárok...:-)
  8. Supr, díky - tam to bude i s poštovným stejně drahé jak na tom mém odkazu bez pošty - takže zitra volám a objednám to. Ještě jednou díky! Adam.
  9. Díky, takže s tímto: http://www.skodashop.cz/produkty/detail-produktu/octavia--diamond-spoustec-skla-predni-pravy-820602.html asi nic nepokazím, že? to bych měl obavu, že bude v podobném stavu, jak ta moje stávající - jen kousek před prasknutím. Tady u těch si říkám, že sice Diamond, ale nová...díky.
  10. no, ta cena za orig. není moc "lidová"...už chápu, proč známému dali do auta jako opravu ten Diamond - asi Čína. Na dieselforu jsem se dočetl, že např. VW ty plastové součástky na stahovačce dělá z hliníku, ale že to na O1 nepasuje - škoda...Cena té Diamand stahovačky je cca 600kč, takže to risknu a půjdu do ní - jestli po chvilce prdne, tak nechám ve dveřích ty prkýnka (jak teď) a bude - aspoň nebude v autě průvan!:-) I když, jak jsem se dočetl, že když prdne jedna stahovačka, tak vyšší moc zařídí, že se to pokazí na celém autě - takže ty prkýnka na všech oknech by nebylo rozumné...:-) Konny, díky za odkaz a odpověď! Adam.
  11. Ahojte všichni. Mám problém se stahovačkou u O1 - pravé přední dveře. Dnes ve dveřích zacvakalo, zakřupalo, okno sjelo do poloviny a konec - ani se nehlo (supr věc, když má člověk nechat auto ve městě na parkovišti na cca hodinu...). Okno jsem nakonec stylem - trochu dole motorkem a kus nahoru rukama dosoukal takřka nahoru a šel. Doma jsem to potom rozdělal a zjistil, že mám namotané lanko na motorku a plastové konce bovdenů praskly - takže je to asi posmrti, že? Nouzově jsem to vyřešil podepřením okna ve dveřích pomocí dvou dřev, ale musím to nějak vyřešit. Ta současná stahovačka je Diamond - takže asi Čína, že? Auto mám od známého - byl první majitel! a když mu to kdysi udělalo, vyměnili tam dle jeho slov "něco" v servisu a bylo to OK - ale zřejmě tam orig. nedali. Teď budu shánět novou stahovačku a našel jsem toto: http://aukro.cz/predni-stahovacka-elektricka-skoda-octavia-97-10-p-i5126423215.html , má to význam kupovat? Myslím srovnání Čína - ten Diamond vs. tady ten polský díl z Aukra. Děkuju za rady a pokud se to tu už řešilo, tak se omlouvám - nepodařilo se mně v historii najít thread přímo na můj problém, tak proto nové téma.
  12. Díky kluci. Zkusím to zitra rozebrat a uvidím, jestli to nebude jen taková drobnost - mnohem radši bych byl, kdyby se jednalo o vyskočený štelovák, než utržená parabola - uvidíme... Na regloskopu to seřídit nejde...:-/ zitra odzkouším - tzn. Štedrý den jak má být!:-) Díky za radu oběma!!!
  13. Jaj, tak to je špatná zpráva...ale díky za to. Říkal jsem si, jestli to není nějaká periodická závada, takže asi ne - škoda:-(
  14. Ono to z té fotky asi není moc patrné, ale opravdu to svítí na prd...nedávno jsem jel ve Felicii a ta svítila oproti mému autu o 200% líp..:-( To levé svítí nepříjemně kousek před auto - tento jev pozoruju delší dobu, ale když s tím jede někdo jiný, tak je z toho vždycky málem nehodová situace.. A řešils to nějak? Občas je to docela nebezpečné a nevěřím, že by to tak bylo od novoty - spíš mně jde o to, jestli tam nemám něco "po smrti"...díky.
×
×
  • Vytvořit...