Přejít na obsah

nafik

OctaviaClub
  • Počet příspěvků

    33
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kontakty

  • ICQ
    100198348

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

nafik's Achievements

0

Popularita

  1. Cenovka byla -10 Kč, tzn autorádio byste dostal zadarmo a ještě bych Vám věnoval 10Kč k tomu. Bohužel jste měl zájem o autorádio pouze v případě cenovky 0Kč, což taková cena nebyla. Moje chyba, že jsem neuvedl cenu. Prodáno. Zaktualizuju titulek.
  2. PRODÁNO Prodám autorádio Škoda Symphony MP3 pasující do Octavie 1 a Superbu 1. Včetně kódu samozřejmě. Přidám i kastlík pod rádio z Octavie 1.
  3. Ahoj, pořídil jsme superba 2 facelift z roku 2013 (MR2014 dle VIN) s výhřevem čelního skla. Při zapnutí výhřevu (drátků ve skle) se na Boleru zobrazí info, že se zaplo výhřívání a cca za 1.5 vteřiny se objeví hláška, že to bylo vypnuto. Diagnostika chybu nehlásí. V návodu k auto jsem se nedočetl o nějakých podmínkách, kdy výhřev může sepnout. Nějaké rady, čím by to mohlo být? Děkuju.
  4. Ahoj, píšeš, že vozidlo má ESP a na fotkách vidím ASR. Tzn, to ESP sis dodělával a nepředal si tlačítko z ASR na ESP? JirikM: ostravský kraj
  5. nafik

    Škoda Symphony

    Ahoj, promiň, byl jsme do teď offline. Autorádio je do pondělí 6.4. zamluvené. Kdyby se z nějakého důvodu neprodalo, tak to sem obratem napíšu.
  6. prodáno, prosím o smazání topicu, děkuji.
  7. Pres pracovni tyden jsem v Praze. Pokud bychom se zitra (pondeli) mohli sejit v pulce cesty, napr. vesnice Stary Vestec na exitu 18, rekneme v tech 16h, tak to by slo.
  8. Prodám ze své bývalé Octavie 2 kombi 2. dno (někdo tomu říká 2. podlaha) do kufru. Plně funkční, v krásném stavu. 2x boční lišty, 1x horní platu, 2x kotvící šrouby zakotvení bočních lišt do 1. dna kufru. Cena 1500,- Kč. Osobní předání na trase Hradec Králové - Praha.
  9. Prodám origo Škoda autorádio Symphony, které umí číst CDčka. Jedná se o autorádio vymontované z mnou čerstvé koupené jedničkové octavie pofaceliftové. Předání na trase Hradec Králové - Praha. Cena 1500,-.
  10. Prodám origo Škoda autorádio Audience, které má integrovaný CD měnič na 6CD a zvládá přehrávat MP3. Samozřejmostí je, že ukazuje parkovací sensory, ovládání klimatizace a posílá informace do maxidotu. Jedná se o dvoutunerové rádio (lepší signál tedy). PIN kód je samozřejmostí. Jedná se o autorádio vymontované z mnou čerstvé prodané mojí dvojkové octavie předfaceliftové. Předání na trase Hradec Králové - Praha. Cena 2400,-.
  11. fotky ze srazu - http://77.236.214.102/octavia/
  12. H@nz: Byl si na sraze už o den dříve? :-)
×
×
  • Vytvořit...