Přejít na obsah

tom.tesi

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    19
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

tom.tesi's Achievements

0

Popularita

  1. Ahoj, dej vědět jak jsi dopadl, díkec ;)
  2. Zdarec borci. Chtěl bych na svoji Tdi O I taky nechat zapsat spidery R17. Jde to nějak dle toho němečkýho typáče, potažmo zkusil to tady někdo. Díky :)
  3. Jinak tady mám nějaký ty fotky z výměny čidla ABS. Díky návodům na netu jsem si nějak tak řekl, že to zkusím v domácích podmínkách ale nechtělo se mi věřit, že když to nejde silou tak to vymlaťte kladivem a dlátem. A ona to byla pravda :D Nakonec trochu hraní se smirkem a nový čidlo sedlo přesně jak mělo a závada byla opravena
  4. Opožděně, ale přece. Něco snad jediná fotka s chromovejma kroužkama kolem tacho co jsem v pc našel. Magnum místo klimatizace, byl v háji kompresor, již dávno opraveno a v létě je to v autě jak v lednici :) Tady dávám nějaký osvětlení interieru a spz :)
  5. No mě se ti líbí, no hladký v zásadě ano ale ne jak lak klasickej. otázka je, co ukáže čas. Zda-li se ten prach z těch brzd nezačně do toho laku zařízat. Ale stejně na příští rok je prodám a pořídím buď R16 stejný a nebo jinačí. Ty R17 jsem dost nepohodlný a nechci mít z těch našich polňaček vymlácený všechny tlumiče, čepy atd...
  6. Asi tak no. Není to lesklý, je to mat. Ale vypadá to dobře (aspoň když je to čistý) :D
  7. No tak to jo, já ho chtěl taky použít, ale nakonec sem volil cenově lepší variantu a i na doporučení z netu jsem zvolil racedip. A dal jsem 1 spray na kolo a je to super, jen při nasazování kol na auto jsem si u jedno vrstvu prodřel klíčem po stranách díry na šroub.
  8. No je fakt, že to člověk umývá furt, jelikož je to špinavý hned, ale naštěstí jak píšeš měl jsem strach z toho že ten prach se do toho "zažere" a kupodivu nic. Jde to umýt úplně v pohodě jakýmkoliv způsobem (wap, hadřík, myčka). No nevím od koho jsi měl (výrobce) ale já jsem to zkoušel na kolech co mám na pracovním autě, a šlo to dolů napohodu. Tak uvidím. Ale sudnávat to rozhodně nebudu. ;)
  9. Tak takhle jsem si pohrál s alu z Rska, stříknul jsem je DIPEM a jsem velice spokenej, mohu jen vřele doporučit.
  10. Poklice do bílé. A na jaře přijdou bílé spidery r17 :)
  11. Šťastný a Veselý a krásný Nový rok 2014
  12. Jo to zcela jistě jsou. No přesně jak říkáš cca 2cm to nebere. No dalo by se říct že nestojí, ale tak když už to je nový a není to dle přestav, tak to člověka naštve :D
  13. Tak jsem před zimou zainvestoval do stěračů a pořídil jsem hodně vychvalované aerotwin a jsem abych pravdu řekl zklamanej, jelikož pravej nedolíhá celou gumkou, takže nechává takovej rozmazanej okraj stopy stěrače. Zkusím opatrně přihnout rameno stěrače, a pokuď to nepomlže tak zřejmě budu mít u řidiče twin a klasiku u spolujezdce :/
  14. Tak rozhodně bych si to nechal dělat od nějaké kvalitní firmy. No právě už jsem měl taky párkrát tu čest vidět auta, který sice šláply a byly v prde**, ale auto, který bylo bíly tak mělo zadek celej v černým. No zase tak rapidně až k těm 110 KW bych to asi nehnal, spíš kolem těch 80-90kW. Nechci z toho dělat "závodní žihadlo", ale kdyby to bylo o kapánek svižnější, tak bych se nezlobil.
  15. Ahoj, jo no právě když jsem viděl kolik má najeto a poté co jsem si nechal ověřit auto ve škodovce jsem neváhal ani minutku, jelikož od pátel co mají Octule a mají na nich kolem půl mega km, tak říkám to beru hned. Už jen kvůli spotřebě a životnosti. Jo přemýšlel jsem nad chipem na těch 80 nebo kolik ty 66 se čipují aby to nějak rapidně neomezilo životnost. S tím nárazníkem, jsem si právě včera přečetl co píšeš, takže taky se ještě budu rozhodovat, zda-li do toho půjdu nebo ne, jelikož umývat auto od sazí každej druhej den by nebylo dobrý :D. Teď jsem vysolil love za auto, takže úpravy nechám až na jaro ale rád bych koupil křídlo hodil do laku, a hlavně musím na spidery koupit nový gumy, což bude slušná pálka. Po přezutí bych je rád zkusil plasti-dipem stříknou na bílo. Dále folie na okna plus na střechu dát bílou folii, ale vše se uvidí podle toho jak budou finance.
×
×
  • Vytvořit...