Přejít na obsah

alfio

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

alfio's Achievements

0

Popularita

  1. Díky za rady. Měl jsem z toho obavu, protože, když mi tu baterii měnili ve Škoda servisu, tak pak jsem musel dovalit i náhradní klíč a pak se tam s tím pral elektrikář dost dlouho než se mu to povedlo nakodovat tak, aby fungovaly oba klíče. Někde na fóru jsem četl, že po vyndání staré baterie se musí stisknout jakekoliv tlačítko na DO a pak teprve vložit novou baterku.... Proto ty obavy.
  2. Zdravím, máte někdo přímou zkušenost jak vyměnit baterii v klíči s KESSY, abych si nějak klíč nepřekódoval? Myslím, že je to prkotina a nechce se mi kvůli tomu několik desítek km do servisu. A bude mi po takové výměně fungovat i druhý klíč nebo se musí taky nějak potom kódovat? Moc díky za radu P.S. Nechápu proč mi píše display, že je slabá baterie v klíči, když DO funguje i na 50m od auta a přitom je KESSY na otevírání dveří mrtvé, ale zatím aspoň startuje. Druhý nepoužívaný klíč funguje s KESSY jak má... Pro mě záhada, která se mi stala už jednou před rokem a půl.
  3. alfio

    Výměna žárovek

    :-) Ty snad děláš ve škodováckém servisu. Rád jsem si vyslechl připomínku člověka, který zjevně peníze nemusí řešit.
  4. alfio

    Výměna žárovek

    Tak asi se zeptám v servisu, ale záleží na jak ochotného mechanika člověk narazí. Mě o žárovkách neříkal nikdo nic a v manuálu o tom taky nic nepíšou. Přeci nemůžou chtít, abych běžel ihned do servisu, když mi prdne žárovka za 10 Kč a jim tam vysolil min. 200. Nekradu a navíc když k tomu ještě přidám náklady za cestu do servisu a zpět....jsem na 300 Kč.
  5. Mám OIII a nevím, jak nejjednodušeji vyměnit v předních halogenových světlech žárovku blinkru. V manuálu je popsaná výměna několika různých žárovek s dovětkem, že výměny žárovek, které nejsou v manuálu popsané, se provádějí pouze v servisu. Coź zrovna u žárovek blinkrů je docela úlet (i cenový). Neví nějaký šikula, jak na to svépomocí? Díky za rady.
×
×
  • Vytvořit...