Přejít na obsah

donmiguel

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    17
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele donmiguel

  1. Zdravím, nemá někdo zkušenost s GSMIII s rSAP a připojením iPhone4? Nejde mi to spárovat a auto píše, že je telefon nekompatibilní. Což asi je, ale třeba to někdo nějak řešil. Díky
  2. jj, a to nevím jak asi musí vypadat auta udělaný po středě :-)
  3. Říká se, že pokud je nějaký auto (de facto i jinej výrobek) s vadami, tak byl dělán v pondělí, kdy to dělňasům po propařeným víkendu moc nejde od ruky :-)
  4. Přesně tak, nedá se to brát jako reprezentativní vzorek. Třeba to byl opravdu pondělní kus, co já vím. Nebál bych se toho. Ale jízdu si užívám náramně. Ještě 500 km a bude zajetá.
  5. Díky kolegáčci. Škoda, že už se nedozvíme příčinu, ale třeba se to někde ještě objeví. Takže hurá do pěknýho víkendu zajíždět a fotit. Zjistil jsem, že ji ani nemám pořádně zdokumentovanou :-) tak zítra pokud počasí vyjde, něco přihodím.
  6. Tak mazel s šepotem květin je už doma. Doufám, že od nepříjemností je už pokoj.
  7. Říkali, že by cena motoru byla kolem 60 tis. Takže by to reálnější s tou nulou navíc. Taky jsem si myslel, že to nebude mít nic jinýho, než samotný blok motoru, jelikož zbytek by asi nemělo cenu měnit, tam by chyba být neměla. Tak teď už netrpělivě čekám, kdy to kluci dají dohromady. Dnes má motor dorazit. Pokud si neváleli šunky, tak to za včerejšek mohli rozhodit a nachystat. Už se nemůžu dočkat. Mám půjčenýho Roomstera v dieselu a nevím, jestli bych si ještě na naftu někdy zvykl. Možná tou spotřebou, ta je famózní. Na plnou nádrž to hlásí dojezd 1100 km. Což u toho mazla 1,8 asi nikdy neuvidím. Jinak spotřebu jsem měl tak kolem 7,5 litru. Kombinace město, D1.
  8. Ještě by mě zajímal váš názor, jak zajíždět toho novase. Někdo říká ceres hned od začátku, někdo říká pianko.
  9. No já doufám, že to bude komlpet. Jinak by to snad ani nemělo cenu :-)
  10. Bolka tlačila do opravy, ale servis se k tomu postavil tak, že by se pod to nepodepsali, kdyby to bylo jen na opravu. Asi by to opravdu ve finále vyšlo šul nul. Těžko zjistím příčinu, když do motoru dál nepolezou. Jsem samozřejmě rád, že je to na výměnu, ale máme ještě Supa v tom stejným motoru a tam končí záruka v sedmým měsíci. Jestli se to tam vysype po, tak potěš... Zkusím vysondovat, ale ten mechoš co to rozdělával mluvil o možným špatným tlaku oleje. Ale je to spíš spekulace. Třeba to byl náhodný kus. Nebo ho nějaký zvíře blbě zajelo, když to byla referentská kárka.
  11. Tak to malinko zadrhlo, ale nakonec to dopadlo dobře. Bude výměna komplet motoru. Uf..
  12. Uvidíme, co se v pondělí dozvím. Samozřejmě, že novej motor by byl asi jistota. Ale pokud vím, tak na opravu (práci) je půlroční záruka, na díly by měla být klasická dvouletá. Jinak auto jak jsem psal je z 10 měs 2008. Takže záruka ještě půl roku.
  13. Takže se potkaly ventily s pístama. Ukrutnej pohled :-( Původně jsem myslel, že mi vymění komplet motor, ale zatím je pokyn k opravě. Tak jsem zvdavej, co bude dál... Ach jo.
  14. Bylo to i při jízdě, spíš v nižších otáčkách. Dnes tomu sundají konečně hlavu a mělo by se vědět co dál. Doufám, že pokud to bude něco zásadního, tak půjde motor komplet ven a bude novej. Uvidíme. Máš pravdu. Jednak tam půl mechošů znám a vždy, když jsem tam auto dával (od Feldy v 1,6 po Octávy) nikdy nebyl žádný problém a i komunikace byla na výbornou. Tak doufám, že to budu moct za pár dní potvrdit.
  15. Takže anabáze pokračuje tak, že auto jede z jednoho nejmenovaného servisu ze střední Moravy do Brna. Zatím vše v rámci Škoda asistence. Zítra se na to podívají u nás a uvidíme, co se bude dít dál. Zatím byl pokyn k odejmutí hlavy a zjištění rozsahu poškození motoru. Ale třeba to bude zítra zase o něco zajímavější, tak se pochlubím....
  16. Pročetl jsem si všechny příspěvky a musím se podělit o zkušenosti. Mám O II po faceliftu 1,8 TSi, rok uvedení do provozu 10/2008, najeto necelých 50t km. Drobné cukání jak popsáno v dřívějších příspěvcích potvrzuji a dělá to i kolegovi na Superbu. Do minulého pátku jsem byl (až na to cukání) nadmíru spokojen. Jenže.. Cukání se ten den začalo projevovat o malinko intvenzivněji, ale myslel jsem, že je to třeba jen benzínem. Tak jsem po konzultaci "s přítelem na telefonu" dokoupil nějakej ten sajrajt na vyčistění a do polovičky nádrže jsem ho nalil, následně dotankoval do plné. Ujel jsem nějakých 30-40 km, kdy jsem, v pohodě, dojel do místa určení. Po hodinové pauze jsem už nenastartoval. V motoru to škublo a bylo vymalováno. Odtažen do servisu na tyči (kdo nezažil, vřele doporučuji :-)) jsem s napětím očekával co se bude dít. Napřed byla vyprázdněna nádrž a vyčistěna celá palivová soustava (v servisu se mi snažili tvrdit, že jsem natankoval naftu). Když to nepomohlo, bylo zjistěno, že se něco s něčím potkalo. Zatím je to moc čerstvé a čekám na další info ze servisu. Tak jakmile se něco dozvím, dám vědět, pokud bude zájem. Hlavně doufám, že budu moci pět pochvalnou odu na servis, potažmo na škodovku. Protože, přijít v 50t km o motor je dost děs. Pro info, auto jsem bral jako předváděčku z Bolky. Měla najeto 4t km. Před touto OII jsme měl OI 1,9 TDI 66 kw s chipem a naprostá spokojenost. Turbo odešlo až při nějakých 250t km. A lítá dodnes a to myslím má už hrubě přes 300.
×
×
  • Vytvořit...