Přejít na obsah

szew

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele szew

  1. szew

    Sedačky z O2

    Mam dotaz jestli ty vyhrevy funguji? Diky Rob
  2. Díky pánové zkusím se poptat ve škodovce díky za tipy a katalogové čísla. Díry v sedadlech néjaké jsou ale nevím jestli nejsou od dělící mříže co tam byla ale to zjistím až budu mít ty příchytky, možná, že se to montuje přímo do sedadel?? Jinak na ve stropnici jsou už namontované plastovvé úchytky pro zacvyknutí té roletky. Pokud byste o někom věděli, že je má a nepotřebuje mile rád odkoupím. Díky
  3. Ahoj prosímtě scháním úchyty na oddělovací síť co se montuje na zadní stranu sedadel do Octavie II combi, je to taková relta se síťkou co se vytáhne a zahákne na stropě do už připravených otvorů ale nemám jak tu roletu namontovat jelikož borec mi nedodal ty originální ůchyty a ty se montují na zadní stranu zadních sedadel jak jsem už psal. Kdyby se Vám to podařilo někde sehnat, bylo by to super :) pošlu foto klidně na mail, na roletě je i originální štítek škoda s číslem dílu pokusím se přidat jako přílohu a druhé foto na kterém jsou zřejmě vidět ty úchyty.
  4. Ahoj prosímtě scháním úchyty na oddělovací síť co se montuje na zadní stranu sedadel do Octavie II combi, je to taková relta se síťkou co se vytáhne a zahákne na stropě do už připravených otvorů ale nemám jak tu roletu namontovat jelikož borec mi nedodal ty originální ůchyty a ty se montujou na zadní stranu zadních sedadel jak jsem už psal. Kdyby se Vám to podařilo někde sehna bylo by to super :) pošlu foto klidně na mail, na roletě je i originální štítek škoda s číslem dílu.
×
×
  • Vytvořit...