Přejít na obsah

venomcz

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

  • Poslední návštěva

venomcz's Achievements

0

Popularita

  1. S pojistkou rozumím jen jsem z toho zmatený , na co to mám tedy napojit v té spínačce ?
  2. Nechtěl jsem drbat do pojistovky ale asi to udělám . Napster : F15 použít nebo kterou pojistku ?
  3. Omlouvám se , jsem tu nový a šlo mi hlavně o diskuzi jak jste to udělali vy a nebylo mi zcela jasné , zda se to hodí do technického tématu. Omlouvám se . Kdyby moderátoři toto téma přesunuli kam patří , byl bych rád . Díky :)
  4. Kolik bagů nevím , výbava elegance .. Potřebuji napájet autonabíječku , co má 2x 1A výstup . Nechci dělat úpravy ve formě pájení kabelů , rozbočování apod . Chci využít to , co v autě je už z toho důvodu že auto je firemní a tyto změny bych musel hlásit a pak zase dávat do původního stavu jak se bude auto prodávat . Když je v autě druhá zásuvka v kufru , tak bych jí chtěl využít . Kabel vytáhnu při odstraňování jednoduše . Spíš mi jde o to kama to vést . Když půjdu prahama , ty lišty tam jsou jen nacvaklé nebo šroubované ?
  5. Ahoj klubáci, mám Octavii 2 po faceliftu a potřeboval bych z kufrové zásuvky vést kabel ke zpětnému zrcátku na okně , u kterého je autokamera. Zásuvku ve středovém tunelu mám zabranou ( 2x nabíječka na 2 mobily ) a navíc by visící kabel nevypadal dobře . Poradíte mi , kama je to nejlepší vést kabel , zda to už někdo praktikoval ? Říkal jsem si že by to mohlo jít okolo dveří spodem pod lištama nebo po střeše kdybych ho vytáhl po zadním sloupku. Co bude snažší ? Díky moc.
×
×
  • Vytvořit...