Přejít na obsah

Gandi

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Gandi's Achievements

0

Popularita

  1. Zdravim, mam takovy dotaz. Zvazuji koupi tohoto plug in hybridu ale nikde jsem se nedocetl jestli se to auto da i normalne nastartovat a zahrat treba motor. Z ruznych testu jsem pochopil ze se da prepinat do ciste elektrickeho modu nebo hybridniho. Videl jsem nejake videa na youtube ale nikde jsem nevidel jak se treba zahriva motor a jestli jde nejak nastartovat i manualne. Chybi me tam i ciste spalovaci rezim. Po seslapnuti plynu nadoraz se udajne spusti spalovaci motor a rovnou se i vytaci. Tohle dela i pri -20 stupnich treba v zime? Studeny olej, turbo atd? Moje predstava by byla takova ze bych si ten motor treba sam jizdou zahral a pak jel kombinovane ve meste na elektrinu a mimo nej na benzin. Ale co ten studeny motor? Dekuji za info.
  2. Tak dnes najeto přes 80km a řazení po výjezdu šlo ok, akorát te zpátečce jsem musel pomáhat do polohy neutrálu. Než jsem přijel zpátky (ke konci cesty), tak jsem musel nasměrovat zase i tu trojku tak 2x. Včera to řazení šlo hůř než dnes. Příjde mi že na to má vliv počasí. Bude potřeba auto zvednout na zvedák nebo se to dá udělat i bez něj? Podíval bych se na to i sám. Kam všude se musím dostat a co vyndat - zkontrolovat? Případně jak? Děkuji za případné rady.
  3. Zdravím, mám problém na Octavii 2 1.9 TDI BXE r.v. 2008 s řazením. Při vyřazování zpátečky musím řadící páce dost pomáhat aby se vrátila zpět na neutrál a celkově se mi nechce vracet do středové polohy. Když ji dám na neutrálu doleva nebo doprava nechce se vracet zpět. Odělal jsem z vrchu manžetu a nastříkal tam WD a po pár dnech jsem jel a najednou OK (bylo venku tepleji). Asi za 3 dny jsem jel a bylo to zase stejné a navíc se ted hůř řadí i trojka (jak kdy), když se nevrací páka na střed. Musím tu středovou polohu při řazení z 2 na 3 tam většinou trochu navést. Dělá to na studeném i teplém motoru. Auto má najeto originál nestočených 212 tis. Neví někdo v čem je problém? Hledal jsem přes google ale hodně lidí má tento problém jen za tepla a já to mám i za studena i za tepla a je jedno jestli je nastartovaný motor nebo ne.
  4. Skuste mrknout jestli nemate od nej vizitku doma nebo nejaky papir - doklad kde by bylo razitko s mobilnim telefonem, pripadne email, pres net se mi kontakt nedari najit.
  5. Telefon který je tam uvedený mi hlasí že číslo neexistuje a email jsem na Pechu z Křenovic nikde nenašel. Google mi našel email a kontakt na jiného Pechu. 😕 Nevíte někdo jestli už to ten Pecha někdy dělal? Mechaniků je hafo, ale rád bych to svěřil někomu kdo na to má patřičný vercajk a už to někdy dělal. Nemá na toho Pechu někdo čislo na mobil? Případně někoho jiného kdo to už dělal? Děkuji.
  6. Zdravim, poradi mi nekdo servis (adresu) na preventivni vymenu salu a sroubu okoli Kromerize - Zlina kde by to vymenily na pockani za rozumnou cenu? Jel bych klidne i dal, ale rad bych se na vymenu chtel podivat. Dekuji.
×
×
  • Vytvořit...