Přejít na obsah

martologize

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

  • Poslední návštěva

martologize's Achievements

0

Popularita

  1. tomiq07: Nevíš, jestli je tento správný pro před FL? Případně dokáže mi podle VIN někdo zjistit? Děkuju.
  2. Ahoj, prosim Vás, začal mi odcházet pravý zadní senzor, jde zjistit, třeba podle VIN, který senzor tam mám? Údajně se dělají 2 druhy, tak abych nepořídil špatný.
  3. To je právě ono. Ok, díky za radu, odpory vyhodím :)
  4. Máš asi pravdu, vyřeší to můj problém jednoduše, já jen že už tohle mám doma :)
  5. Ahoj, chtěl bych se zeptat, zda nemáte někdo zkušenosti s "odporovým" kabelem k žárovkám HB4 ? Používám v mlhových světlech LED žárovky, které bohužel nemají CANbus. Tyhle kabely sice odstraní chybu, ale na druhou stranu se rozehřejí asi na 100°C. Mám strach, aby nakonec nezpůsobily větší škodu než užitek. Hlavně ani nevím, Jestli je přidělat někam k výztuze předního nárazníku nebo kam? Díky :)
  6. a SHELLáci, máte tedy tento ? http://www.shell.com/global/products-services/on-the-road/oils-lubricants/cars/find-right-car-oils/helix-fully-synthetic/ultra-5w30.html
  7. Tak jsem zamotaný ještě víc :D .... Mobil1, Castrol nebo Shell :)))
  8. Ahoj, rád bych se zeptal. Chystám se na výměnu oleje, jen mám menší dilema. Otázka zní : Nechat stávající olej Mobil1 5W-30 nebo vyměnit za "original" Castrol Edge Professional 5W30 LongLife (na doporučení několika servisů-nezávisle na sobě) ?
  9. FORSBERG: No, to víš, kola dělají auto, se koukni na mého Focuse :P ... snad časem, jen jsem teď docela finančně vyždímaný :)) ... každopádně nádherná inspirace je v podobě Jarysek120 , ten to má opravdu nádherný... Co budu strašně závidět je ten AIR , to je můj dětský se :D, hlavně by doma nemohl nikdo říct ani prd, kdyby chtěla, může si to zvednout na SCOUTa :) Jarysek120: A nebo ještě 130 000 , auto po rozvodech a velikém servisu .... no comment :D
  10. Švéde, Švéde, ty jsi taky všude :D ... to aby se člověk bál cokoliv napsat :)) .... Ne, jak vidíš vidíš sám, všude jen samá chvála !
  11. Děkuji za přivítání :) Jinak Focus byl miláček no , ale už bohužel nesplňoval požadavky, který jsem na něj klad. :(
  12. Zdravím , od poloviny března jsem se stal majitelem Octavie, její výběr mi dal opravdu zabrat a ujistil jsem se tím, že důvěřovat někomu při prodeji ojetého vozu je opravdu strašně náročný. Aut je po bazarech a různých překupníků mraky, takže člověk má opravdu z "čeho" vybírat.... Když už jsem narazil na auto, které by splňovalo moje požadavky, vždy to byla nějaká nedoložená, 150 000km najetá "leštěnka". Rozhodil jsem sítě na všechny strany a postupně jsem objížděl auta, která byla tak nějak poctivá, ale vždy to nebylo to, co bych si představoval. Až jsem jednoho krásného dne zabrouzdal na vw-club, kde jsem pomocí místního uživatele (ŠVÉD - tímto mu ještě jednou veřejně děkuji), narazil na to pravé. Jedná se tedy: Octavia II 1.9 TDi PD 77kW (chip na 100kW od sportmotor) - Combi Barva: Béžovo šedá světlá metalíza (SAHARA 9201) Najeto : 225 000 km Plánované úpravy: Určitě kolesa 17" , možná nějaký ten lehoučký podvozek (přítelkyně bude pyskovat :)) , maska do černého lesku, nové znaky, multifunkční volant, přeLEDkování interiéru, další věci se určitě najdou :) Moje předchozí vozítko bylo : Ford Focus II 1.6i 16V a takhle vypadal při prodeji (naštěstí švárovi) :
×
×
  • Vytvořit...