Přejít na obsah

marejo

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

  • Poslední návštěva

marejo's Achievements

0

Popularita

  1. Dobrý den sháním panel manuální klimatizace pro o2 + webasto.Číslo dílu 3T0820047J. Díky
  2. Žhavení ovlivňuje čidlo G62, je to poblíž žhaviček na ohřev vody, pokud máte kabel pro diagnostiku tak vag com je schopen tyto závady snadno odhalit.
  3. marejo

    Zničený interiér

    Pánové nemáte tušení kolik by se měly výše zmíněné díly cenově na vrakovišti pohybovat ? Abych nezaplatil pět tisíc a nezjistil že o dva kiláky dál to mají za dva.. :)
  4. Zdravím, na mé O1 r.v. 99 81kw AHF mě trápí nepravidelný volnoběh, vypadá to následovně : Ráno přijdu k autu, nažhavím, chytne na otočení ale zvuk není zdravý.. ne že by vyloženě šla na 3 válce ale jakoby houpe, je to vidět i na otáčkoměru a trvá to zhruba tak 5-10 km jízdy než se volnoběh stabilizuje a je to ok. Žhavky ok, předvstřik 52, VAG bez chyb, najeto 190 tis. Nějaké tipy ? Předem díky
  5. Zdravím, taky jsem přenastavoval na svém autě předvstřik a všiml jsem si že v TDI grafu kolísá od hodnoty 52 do 58, je to normální ? Základní nastavení mám aktivované, motor je ohřátý na 90st.
  6. marejo

    Zničený interiér

    Díky všem za tipy, ve Štěrboholech se asi zastavím :)
  7. Na to není žádný velký návod potřeba, dáš na stranu EGR, taky se může dát pryč plastová trubka od airboxu k turbu, povolíš 6 imbusů dole na sání a máš to venku. Je tam sice na prd přístup ale dá se to. A pozor musíš si předem koupit nový těsnění ! Kolik má auto nalítáno ? Jezdíš spíš piánko nebo rychlejší jízdu ?
  8. Neukazuje VAG chybu reguace plnícího tlaku ? Jestli jo tak bych šel první po ucpanym sání od EGR - tím nemyslim jen EGR ale komplet parohy sání až k bloku.. až potom N75 :)
  9. marejo

    Zničený interiér

    Bohužel jsem z Kladna, ale dík :)
  10. Zdravím, prosím o radu nebo názory. Koupil jsem oktávku r.v.1999, exteriér i motor v perfektním stavu, ale interiér je totálně zničený, předchozímu majiteli asi vztah k autu nic neříkal. Máte někdo podobnou zkušenost ? Má smysl plasty opravovat (brousit, tmelit+stříkat), nebo zkoušet sehnat jiné - objel sem pár vrakáčů v okolí- nesehnatelné, s výjimkou palubky. Popř. zkusit poškozené díly počalounit ? Nejde mi o originální vzhled ale spíš abych se nemusel stydět někoho v autě vézt. Díky.
  11. marejo

    egr

    Zdravím mám taky dotaz k EGR, pokud zavřu EGR záslepkou + odstraněním ovládací hadičky, nemusí se taky odstavit váha vzduchu ? Jedna z věcí co si na své OCT1 nejvíce cením je nízká spotřeba, nepůjde spotřeba nějak markantně nahoru ? V předchozích příspěvcích jsem četl že někomu ano někomu ne...logický rozum říká že objem nasávaných výfukových plynů se musí nahradit čerstvým vzduchem - víc vzduchu víc paliva ?? A taky jestli přestane palubní počítač ukazovat spotřebu po vypnutí EGR ? Nejsem žádný odborník tak mně prosím nekamenujte.. :)
×
×
  • Vytvořit...