Přejít na obsah

pepino007

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele pepino007

  1. Vkládám protokol z měření...
  2. Ahoj, rád bych se zeptal zkušenějších... Mám Octávii r.v. 2001 a někdy při sešlápnutí spojkového nebo plynového pedálu ozve z levé části motoru takový divný zvuk (né kovový, né cvaknutí, spíš takové čvachtnutí). Mám nyní novou spojkovou sadu SACHS s dvouhmotou i s ložiskem. Tento zvuk se mi ozýval i před výměnou. Přemýšlím, čím by to mohlo být... Napadlo mi silentblok motoru nebo silentblok převodovky... Prosím o radu. Děkuji.
  3. Vypadá, že je vše utažené. Brzdy jsou také nové - kotouče a desky. Na zadních třmenech bylo potřeba jeden rozhýbat a u druhého se měnil pístek. Předky byly v pořádku. Ani jedno kolo se nepřehřívá. A tak jsem vyrazil na reklamaci geometrie - přeměření laserem. Na geometrii konstatovali, že geometrie je v pořádku. Ale auto táhne pořád lehce doprava. Mám i protokol z geometrie. Napadá Vás ještě něco?
  4. Ahoj, rád bych se zeptal zkušenějších... Dělal jsem na Octávii, r.v. 2001 výměnu všech silentbloků přední nápravy, čepů, uložení stab, horního uložení tlumiče včetně ložiska a táhel řízení. Poté se udělala geometrie laserem. Ale auto táhne lehce doprava. Před výměnou bylo vše v pořádku. Jinak před dvěma roky byly nové pružiny a tlumiče a před rokem nové pneu. Kola jsou vyvážená, jsou správně nafouklá a jsou v pořádku. Čím by to mohlo být? Díky za fundované reakce.
×
×
  • Vytvořit...