Přejít na obsah

George28

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

  • Poslední návštěva

George28's Achievements

0

Popularita

  1. Ahoj, jo podařilo se mi to vyřešit, hloubkovou diagnostikou jsem zjistil, že čidlo tlaku chladiva v klimě hlásí nízký tlak, to byla jedinná věc na diagnostice a klima opravdu nechladila, jel jsem si naplnit klimu a při plnění prasklo zmíněné čidlo tlaku chladiva, to byl důvod proč chladivo ušlo. Vyměnil jsem čidlo tlaku chladiva, naplnil klimu chladivem a sahary jsou v poho. A když jsem zmíněný problém konzultoval s dlouholetým technikem ve škodovce tak se i on sám divil a nedokázal mi to vysvětlit :D že když není chladivo tak jedou sahary po zapnutí klíčku na plno.
  2. ...vodotěsnej není to vím, ale zvolil sem ho proto, protože je v tom mechanismu zámku schovanej, tak uvidíme jak dlouho vydrží ;-)
  3. ...a tady je ten mikrospínač co jsem tam úspěšně dostal ;) http://www.gme.cz/mikrospinac-zippy-smv-05s-00a0-z-p631-085
  4. ...pár fotek které jsem pořídil při výměně mikrospínače.
  5. ...jj dal sem tam 3 nerez podložky , víc se jich tam nevejde jen por info a na kolik vyjdou nový vzpěry cca? dík
  6. ...jo otevře se taky při zmáčknutí přímo na kufru takže pozor na vyražení zubů :D já mám jinej problém borci, vypadá to na vadný pístnice jak je zmíněný už výš v konverzaci, mám O2C 1Z a koupil sem od penty modrý a kufr se otevře jen do 1/3 a když mu trochu rukou pomůže tak to už se otevře a nepomohlo ani když sem dal pod pružinu podložky :(
  7. ...a termostat taky v poho, normálně si ukazatel vyleze na 90 a drží jak přibitej :D
  8. ...jo právě že byla v origo servisu škoda a vše ok tak právě nevím :/
  9. Čau, dělal jsem to teď zrovna na své Oct2 1Z, je to drbačka ale jde to, výměna mikrospínače za cca 20kč zakoupen v GMe,stačí pak jen vrtáčkem rozšířit dírky v zámku a sehnat dva šroubky bo vrutíky kterejma chutnu spínač k zámku. Pro víc info klidně pište.
  10. Čau Borci, prosím o radu, mám oct2 1Z 2.0TDI 103KW.a mám problém v tom že se mi spouští oba přední ventilátory na chladiči hned po zapnutí klíčku do první polohy a za studeného motoru, zjistil sem že i klimatizace nechladí, může to spolu souviset a včem může být závada? Předem dik za každou radu.
×
×
  • Vytvořit...