Přejít na obsah

Pepa123

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele Pepa123

  1. A naměrce jsi to měl taky?
  2. Ty to nevim, věechno je možný. Liju tam 10w40 , už jsem slyšel, že se ty velký obsahy strašně rosí.
  3. Já jsem měnil olej před 1500 km i s filtrem, ale mam najeto 330 000km, tak musim počítat s nějakýma těma opravama no.
  4. Takže myslíš, že se do ničeho zatím pouštět nemam?
  5. To máš pravdu, já myslel, že zešílim, když jsem to viděl. Jináč tu vodu kontroluju furt a nestrácí se zatim. Moje denní jízda je tak 20-30 km, no samozřejmě, že někdy víc, někdy min. Ale dneska jsem najel 100 km skoro v kuse, že se pořádně prohřál motor (před jízdou jsem vyčistil tu měrku) a když jsem to zkontroloval potom tak to bylo v cajku, olej na měrce normálně hnědej. Ještě mam poznámku: Když otevřu víčko na olej, tak z ní normálně kape průzračná voda(když je teplý motor) jako, když sundáš víko z hrnce.
  6. Dobře díky za odpověd Zatim jsem s autem nic nedělal tak, kdyby to bylo jak říkáš, bylo by to fajn. Jinak dnes jsem počítal díly a vychází to na 6600,- bez práce, takže každá zpráva dobrá Nafotil jsem to
  7. S tim víčkem to vím, že je to normální ale ta měrka mě děsí to se mi nestalo nikdy u žádnýho auta. Na tý měrce to vypdá tak, že dole je ta emulze s olejem a pak v tý půlce a všude kapičky. A s tou měrkou se to nikomu nestalo???? Jinak jezdím tak 2x10km denně, někdy víc, někdy míň. A mám LPG. Bojím se, že když to nebudu řešit, tak to zadřu a to bych nechtěl
  8. Voda neubívá vůbec, dokonce když na ní kouknu tak je čistá, jenom při nastartování je tam taková maličká vrstva pěny, jinak vodu tam mám určitě, ted jsem to zjištoval detailně a jsou tam i kapičky na měrce A budu dělat jak těsnění tak rozvody. Jinak nechci sejčkovat ale kdyby byla prdlá hlava tak kde bych mohl sehnat jetou? Mají jí třeba na vrakáčích
  9. Zdravim mam 2.0 aqy a když jsem dneska chtěl dolít olej zhrozil jsem se, bíle cucky na měrce a když jsem otevřel víčko tak tam byla halda bíložlutý kaše. Vim, že když je tam drobet emulze tak je to v poho ale tohle byl extrém. Myslim si, že mam prasklí těsnění Tak se chci zeptat jestli s tim máte někdo zkušenosti, myslim cenově, časově atd, na co všechno se připravit?
  10. Taky mi to škubalo v nizkejch otáčkách a vřešil jsem to novýma svíčkama a kabelama, myslim, že tto byl nějakej proseklej kabel :). Jinak by to mohl bejt vstřik.
  11. Tak zdravim vlastníky octavie 2.0 mpi, musim se pochlubit, že jsme se stal taktéž hrdým majitelem. Nemůžu si stěžovat až na cukání v nizkejch otáčkách je to auto, který bych neměníl. Mam AQY na LPG a hodně mi před koupí pomohlo tohle forum.
×
×
  • Vytvořit...