Přejít na obsah

Kepl

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kepl's Achievements

0

Popularita

  1. Kluci zdravím, může mi prosím někdo připojit svojí fotku uspořádání toho polystyrenového vehementu? Lékárničku chápu, ale kam proboha s tím trojúhelníkem? Díky moc..
  2. .. ano to je, ale mám za to, že se tam zmiňované nemůže vejít a nebo je tam takový nepořádek, že to nikdo nikdy nedá dohromady.. :-) Ok, díky moc za navedení. Já to zkusím nějak přeorganizovat.. lékárničku jsem zvládnul, ale na trojúhelník fakt nevím.. ale zkusím.. díky a ať vám to frčí :-)!
  3. Dobrý den, prosím znalejší o pomoc.. dostalo se mi do rukou vozidlo O1 sedan a nemá takřka žádnou povinnou výbavu. Když jsem se jí snažil obnovit, tak vůbec nevím, kam dát výstražný trojúhelník. Kde je prosím jeho místo a jak se upevňuje? Pokud by se někdo mohl obtěžovat a vložit nebo poslat mi svojí fotku, jak to má vyřešené, budu moc rád! Manuál hovoří jen o tom, že má být v zavazadlovém prostoru, ale nevím kde a žádné viditelné místo tomu neodpovídá. Díky, Vašek
  4. Zdravím, aha.. už to trochu vidím.. :-) Jaké to může mít výhody mít na gumě textil? Vždyť se to musí za chvilku vyšlapat.. nebo mi něco uniká.. :-) Díky a sorry za hloupé otázky, jen nevím, co vybrat a proč.. :-)
  5. Zdravím, taky zrovna řeším koberečky.. :-) klasika po původním majiteli, který je totálně roztrhal. Byly tam gumové. Jaké jsou gumotextilní? Nějaká jejich část je textilní, nebo jsou podšité textilem nebo kde se ten textil vlastně vyskytuje? Nedokáži si to dost dobře představit.. díky za uvedení do tématu.. :-)
×
×
  • Vytvořit...