Přejít na obsah

Radajz

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele Radajz

  1. Zdravím všechny, mám dotaz. Při jízdě mi něco cvrliká v palubovce někde u spolujezdce. Když zatáčím doprava, tak to přestane. Mění to i intenzitu při zrychlování. Zvuk připomíná ventilátor, ale ten jsem měl vyndanej a stejně to furt dělá. Měl jsem z palubovky oddělanou i přihrádku u spolujezdce a vypadá to, jakoby to vycházelo z topení (ta černá plastová bedna úplně vepředu pod palubovkou.) Nevíte jestli tam je něco, co by to mohlo dělat? Děkuju
  2. Ahoj všem, chci se zeptat, jestli se někde dá koupit bezpečák na kola. Chtěl jsem sundat kolo a zjistil jsem, že nemám přechod, takže kolo nesundám. Máte s tím někdo zkušenost?
  3. Kdyby to někoho zajímalo, tak to skutečně bylo tou klikou s mikrospínačem. :D
  4. Ahoj, omlouvám se, pokud už to někdo řešil, ale mou situaci jsem nenašel. Mám Combi a dělá mi problém otevírání pátých dveří. Když je chci otevřít tlačítkem přímo na dveřích, tak se někdy otevřou na poprvé, někdy na popáté a někdy to tam můžu prstit dvě minuty a nic. Dálkovým to otevře vždycky bez problémů. Stalo se (asi třikrát), že když jsem seřídil zámek a ten spodní díl posunul vejš, tak to nějakou dobu fungovalo normálně. To ale byla nejspíš náhoda, protože teď už to nepomáhá. Myslíte, že umírá přímo ten spínač na otevírání, co je ve dveřích?
  5. Radajz

    (OII) ALU 16"

    Ahoj, je to ještě aktuální?
×
×
  • Vytvořit...